Сергій Лазарєв вперше показав відео з сином в ранньому віці

537

Сергій Лазарєв — не тільки співак, двічі представляв Росію на «Євробаченні», але і турботливий тато. У нього підростає син Микита, і Сергій намагається приділяти йому якомога більше часу.

Читайте також:Весь в тата: 5-річний син Сергія Лазарєва заспівав веселу пісеньку

Лазарєв довго приховував Микиту, уберігаючи від нав’язливої уваги преси. І лише через 2 роки після його народження стало відомо про те, що виконавець давно став татом. Ім’я матері хлопчика досі тримається в таємниці.

Читайте також:Юне обдарування: Сергій Лазарєв показав шанувальникам картини сина

Не дивно, що шанувальники не бачили хлопчика в ранньому віці. Однак сьогодні в честь Дня захисту дітей Сергій показав архівну зйомку. Дивіться, яким милим малюком був Микита:

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Jun 1, 2019 at 1:33am PDT

Мій сенс життя і головний мотиватор!! Знайшов це архівне відео ! Як же швидко він зростає… вже скоро в школу)))) — підписав відео Лазарєв.

Передплатники виконавця не стали приховувати емоцій і написали обом безліч компліментів:

ААААААА!Як це мило 😻найкращий DADDY ❤️

Такиееее обидва класні 😍

Ааааааааа…. Мімімі 😍😍😍😍

Співак нерідко ділиться відео з хлопчиком, і вони завжди збирають безліч переглядів. Наприклад, як це, коли хлопчик поздавил тата з днем народження.

це вітання сьогодні вранці я побачив найперше ! І воно поза конкуренцією, як завжди! Від мого синочка!! До сліз! Як же я скучив! Найскладніше в гастролях зараз — розлука з сином! Але Вже завтра його сильно обійму!!! Спасибі всім за привітання! Сьогодні дуже щільний промо день і виступ в Греції, але по можливості спробую все побачити і відповісти..❤️

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Apr 1, 2019 at 12:06am PDT

До речі, на честь Дня захисту дітей поділився рідкісним фото 6-річної давності і фігурист Євген Плющенко: на ньому маленькому Саші приблизно півроку.

View this post on Instagram

A post shared by Євген Плющенко (@plushenkoofficial) on Jun 1, 2019 at 6:15 PDT

Фото на анонс: Instagram @lazarevsergey