Серед листопада: Сергій Безруков поділився осіннім портретом 3-річної доньки

1314

45-річний Сергій Безруков – не тільки талановитий актор і співак, але і щасливий чоловік і турботливий батько: навесні 2016 року він одружився на режисера Анна Матісон, і вже влітку того ж року на світ з’явилася донька актора Машенька. А восени 2018-го Анна подарувала чоловікові сина, якого назвали Степаном (на честь прадіда Безрукова).

© Instagram @s_bezrukov

Раніше зоряний батько вважав за краще приховувати подробиці приватного життя. Однак минулого літа він розсекретив зовнішність дочки, а пізніше із задоволенням ділився новинами про другу вагітність своєї дружини і про народження довгоочікуваного сина. І хоча актор поки не показує обличчя Степана в соцмережах, прихильники впевнені, що це тимчасово. А коли зоряний спадкоємець підросте, Безруков обов’язково надасть їм можливість подивитися на Степу.

Зате фотографії Марійки з’являються в його блозі регулярно. Дівчинка росте справжньою красунею і хорошою хазяєчкою. Вона вже вміє робити печення, а взимку спекла до татового приїзду з гастролей справжній торт.

За словами актора, Маша часто буває у нього на зйомках і взагалі зростає за лаштунками. Вона буває на репетиціях і вже знає, що це татова робота, що підходити і відволікати його не можна, можна тільки дивитися. Актор з гордістю розповідає, що у Маші чудова фантазія, вона для свого віку дуже добре говорить і вже рахує до 15.

Будь-який час з Машею — улюблене. Похід в зоопарк або щоденне купання — все це приносить радість, тут і говорити нема чого, я не з тих, хто ухиляється від повсякденних занять, навпаки, кайфую, що можу сам заколочки приколоти або спати укласти, — говорив Безруков в інтерв’ю журналу «Антена».

© Instagram @s_bezrukov

Читайте також:Татів секрет: Сергій Безруков відверто розповів про дочку

А днями актор поділився чудовим осіннім портретом дочки на тлі Петербурга і розповів, що зараз вони з дружиною перевантажені роботою, тому їх діти відпочивають з бабусею.

Маша і Пітер… Поки Мама ставить в Маріїнці оперу «Пеллеас і Мелізанда. Діти з бабусею відпочивають))) Ех…Тато теж працює… — підписав фото люблячий батько.

© Instagram @s_bezrukov

Захоплені шанувальники поспішають залишити компліменти чарівною Марійці і радять улюбленому акторові більше відпочивати і проводити час з сім’єю.

Така солодка! Нехай Господь Бог благословить Вас і Вашу чудову сім’ю! Бережіть себе Сергій Віталійович!

Як здорово, що є бабусі! Машенька приміряє крісло режисера, гени !

Яка чудова фотографія! Машенька підросла, стала ще чарівнішими)))

До речі, в минулому році Сергій здивував своїх численних шанувальників розповіддю про те, що сам приймав пологи у своєї дружини, попередньо пройшовши спеціальну навчальну програму. Актор поділився, що насилу стримав емоції і мало не зомлів, але все пройшло чудово і щасливий батько сам перерізав пуповину. За словами Сергія, саме після появи Маші на світло в ньому прокинулися справжні батьківські почуття.

Безруков з дружиною не раз говорили, що мріють про велику сім’ю. У актора, крім Марії, є ще двоє дітей, але він не планує ділитися який-небудь інформацією про них, так як хоче максимально вберегти їх приватне життя від втручання журналістів.

© Instagram @s_bezrukov

Нагадаємо, що Сергій Безруков, Анна Матісона разом з 2015 року. Майбутні подружжя зблизилися на зйомках фільму «Чумацький шлях», де актор виконував головну роль. Через рік закохані зіграли весілля.

Фото на анонс: Instagram @s_bezrukov