Сестра чоловіка заявила: «Мені не подобається імя майбутнього племінника»

1170

Як вибирається ім’я для дитини? По-різному. Найчастіше майбутні батьки вирішують назвати дитину так, як їм подобається. Іноді це ім’я на честь родичів або відомих людей. Майбутня матуся з ніком в Мережі Короткова Олена розповіла про ситуацію, яка склалася у її сім’ї після того, як було озвучено ім’я, вибране для сина. Маля ще не з’явилося на світло, а пристрасті уже киплять.

У нас з чоловіком постало питання про вибір імені для малюка. Визначилися, що буде у нас Михайлику. Родичі нас підтримали, – розповідає автор. – Але вже два місяці сестра чоловіка нескінченно пропонує мені свої варіанти, і висловлює, що ЇЙ ім’я Міша не подобається. Твердить, що ми повинні для її племінника вибрати інше ім’я.

Читайте також:Свекруха проти моєї вагітності: «Не плодіть злидні»

Непроста ситуація, вірно? Автор розповіла подругам, як вона намагається вирішити проблему:

Я спочатку на всі ці варіанти тактовно відповідала, що нам ім’я дуже подобається. А вчора після ще одного її дикого варіанту не витримала і сказала, що ми з чоловіком самі виберемо ім’я для свого сина, та не треба нам підказувати.

А ось і розв’язка:

Зовиця дуже сильно образилася і видала цілу тираду про те, що я не хочу з нею спілкуватися і підтримувати родинні стосунки. Що вона так виявляла турботу про нашу родину і хотіла допомогти. Закінчила тим, що я можу вважати Кирила – чоловіка – єдиним в його родині!

Читайте також:Як пояснити свекрухи, що не треба хвалитися дитиною?

Автор історії вирішила порадитися з подругами: які аргументи допоможуть переконати родичку чоловіка, що вибирати ім’я для дитини повинні батьки? І ось що запропонували матусі в Мережі:

Скажіть їй, нехай свого народить і як хоче, так і називає (Маняша)

Не звертайте уваги, це ваша дитина (Juli)

Може, золовке це ім’я нагадує когось? Запитайте її прямолінійно про це (Марго)

Скажіть, що Евлампием або Спиридоном хочете назвати… Тоді ім’я Михайло виявиться самим прекрасним (Анюта)

Коли мені нав’язливо пропонують ім’я для моєї дочки, я кажу: «Тобі подобається, от і називай свою дитину так, а я назву, як захочу» (Катя)

А у вас були подібні порадники, коли вибирали ім’я для своєї дитини? Як реагували?

Всі фото: Depositphotos