Син Ксенії Лаврової-Глінки в подарунок на день народження отримав ретро-автомобіль

394

41-річна Ксенія Лаврова-Глінка — не тільки талановита і затребувана актриса, але і одна з найчарівніших багатодітних мам нашого кіно. Нагадаємо, що у кінозірки троє дітей — 18-річний Данило та 13-річна Глаша від першого шлюбу з підприємцем Сергієм Глінкою і маленький Микола, який з’явився на світ в союзі актриси з актором Дмитром Готсдинером, за якого вона вийшла заміж в травні 2011 року.

© Instagram @kslavrova

Трохи більше року тому Ксенія розсекретила свого молодшого спадкоємця і вперше показала його фото в особистому блозі. З тих пір зіркова мама регулярно ділиться сімейними кадрами та новинами про Колю. Коли малюку виповнилося півтора року, знаменита мама зворушливо привітала зі святом і навіть розповіла про його забавному дитячому прізвисько. Виявилося, що вдома дитину називають «мішечок зі сміхом».

© Instagram @kslavrova

А сьогодні сама Ксенія і її син відзначають дні народження! На свято щасливий тато подарував малюкові ретро-автомобіль, на якому Миколка вже щосили роз’їжджає.

З появою Колі рівно в день мого сорокаріччя, мій День народження відійшов на другий план. Тепер це його День народження! З Днем народження тебе, синку. Он яку як висловлюється сам Микола « тррррррррыню» подарував йому тато!)

View this post on Instagram

A post shared by ксенія лаврова-глінка (@kslavrova) on Oct 14, 2019 at 2:00am PDT

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях:

Здоров’я і щастя маленькому промінцю)))🥰💥🎈

Вітаю вас обох👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼🌹🌹🌹🌹

З Днем народження вас, і Коленьку!!!!!

До речі, минулої весни, в одному з рідкісних інтерв’ю поділилася Ксенія зворушливою історією про те, чому вибрала для молодшого сина ім’я Микола.

Я пішла до храму, перебуваючи в абсолютній впевненості, що в животі сидить дівчинка. Але біля ікони святого Миколая в голові прозвучало: «Народиться хлопчик, назвеш Миколою». Я відповіла: «Добре». Через тиждень на УЗД запитали: «Знаєте, що у вас хлопчик?» — «Так, і навіть знаю, як звати».

До речі, за визнанням зіркової матусі, зараз вона шкодує лише про одне — про те, що не народила більше дітей, коли була молодшою. Проте актриса вважає, що і в її віці не пізно подумати про поповнення їх великої і дружної сім’ї.© Instagram @kslavrova, @dgotsdiner

Фото на анонс: Instagram @kslavrova