Скарб морського дна? revolution pro ultimate eye look palette ocean treasure

534

Доброго часу доби, дорогі читачі косметисти)

Сьогодні хочу поділитися з вами своїми враженнями з приводу палетки тіней ultimate eye look бренду revolution pro у відтінку ocean treasure.

Дану палетку я отримала в якості презенту на свій день народження, моєму щастю не було меж, адже по-перше, з палетками даного бренду я не знайома, а я люблю відкривати для себе щось нове. По-друге, нетипова для мене гамма, собі б я таку не купила, ну і по-третє, ви тільки подивіться на це оформлення. (внутрішня ворона ставить 10/10)

Отже, спочатку палетка упакована в класичну картонну коробку, але щоб привернути увагу покупця, було зроблено ещё і спеціальне прозоре віконце, де видніється палетка, виконана з золотого пластику з яскравою бірюзовою кришкою, посипаної камінчиками.

Всередині ж нас чекає дзеркало і 4 відтінки тіней загальною вагою 3,2 гр. (тобто вага кожного рефіла становить 0,8 гр.)

Перейдемо до свотч:

Відтінки відмінно наносяться пальцем так як мають м’яку текстуру(але незважаючи на це все одно трохи порошать). За свотч видно, що пігментація у тіней непогана, я б навіть сказала, що деякі бренди про таку можуть лише мріяти 😅 )

я нарешті навчилася робити і прикріплювати gif.

Від свотчей плавно перейдемо до макіяжів:

1 макіяж:

Блакитним побудувала форму ока і тут виявилося, що не такий він вже й яскравий, плюс при тушевки віддає сірим(не плюс і не мінус). Мене більше засмутило, що насичений синій, який я вирішила додати для затемнення, дав просто темно-сірі плями, які неможливо було розтушувати(такий гарний зовні і такий мерзенний всередині 😅 )

Щоб прикрити всю цю бруд я вирішила почистити все бежевим, який виявився майже в тон моєї шкіри, ну і відвернути увагу на сріблястий шиммер, який дуже добре виглядає, як в житті, так і на камері.

Другий макіяж:

Після того, як я дізналася справжню натуру темно-синього, я вирішила, що треба або забути про нього, або використовувати для стрілок.

У другому макіяжі знову використовувала блакитний для побудови століття(тут трохи інше освітлення і видно, що ця серинка ніяк не псує макіяж) і сріблясту блестяшку на рухому повіку і в куточок ока.

Стрілки: так, так це той самий темний синій, і знаєте тут мені він дуже сподобався, прям такий же, як і при першій зустрічі.

Третій макіяж:

Тут я вирішила, раз темно-синій тушувати не можна, значить будемо нашаровувати. У підсумку: вийшла ось така краса.тут навіть сріблясту блестяшку не стала додавати. (в куточку ока, під бровою і на вилиці-хайлайтер diamond bomb від fenty)