Смачний шедевр: Катерина Волкова подарувала чоловікові торт у вигляді мініатюрної копії їх вдома

593

Заміський особняк Катерини Волкової та її чоловіка Андрія Карпова — їх гордість. Зірка серіалу «Вороніни» із задоволенням ділиться в особистому блозі фотографіями в інтер’єрах свого будинку, демонструє доглянуту зелену галявину у дворі. А шанувальники захоплюються красою і продуманістю дизайну.

Щоб будинок був ідеальним, пара навіть запрошувала в гості програму «Ідеальний ремонт».

Ми звернулися в програму «Ідеальний ремонт», щоб ви врятували наш ідеальний шлюб, — сказала актриса ведучою передачі Наташі Барб’є. — Ми багато і часто сперечаємося з Андрієм, це жахливо.

Дом Екатерины Волковой© Instagram @volkovaihome

Результатом ремонту пара залишилася дуже задоволена. Катерина зізнається, що через роки, як і раніше в нього закохана.

Днями у її чоловіка Андрій Карпова був день народження. Катерина вирішила подарувати йому незвичайний сюрприз — вона замовила торт у вигляді… їх будинку. Міні-копія особняка стала головною изюминком свята. Вийшло настільки правдоподібно, що є цей шедевр навіть самій їй стало шкода.

© Instagram @volkovaihome

Він вийшов точною копією! Все продумано до дрібних деталей. Навіть шкода його їсти… — підписала знімок Катерина Волкова.

Екатерина Волкова© Instagram @volkovaihome

Передплатники прийшли в захват від блискучої ідеї Катерини. І зазначили, що не кожна жінка може так піклуватися про свого чоловіка.

Нагадаємо, що Катерина і Олексій вже 9 років у шлюбі і разом виховують 8-річну дочку Лізу. Майбутній чоловік знаменитості зробив їй пропозицію руки і серця у найромантичнішому місті світу — в Парижі. Там же вони відзначали 9-ю річницю весілля.

© Instagram @volkovihome

Читайте також:

  • Паризькі канікули: Катерина Волкова разом з родиною відлетів у відпустку
  • «Наше сонечко»: Катерина Волкова показала рідкісні фото дочки з сімейного альбому
  • Відео: Катерина Волкова показала дитячу кімнату доньки
Фото на анонс: Instagram @volkovihome