Смачно в будь-який час року: Євгенія Добровольська поділилася рецептом капустяної шарлотки

689

54-річна Євгенія Добровольська – відома актриса, щаслива багатодітна мама і бабуся чарівною внучки Алли, яка народилася буквально на днях у Миколи, середнього сина Євгена, і його дружини Влади.

Читайте також:У Михайла Єфремова та Євгенії Добровольської народилася онучка

Нагадаємо, що у Євгенії четверо дітей. Старший син Степан (33) народився в першому шлюбі з актором В’ячеславом Барановим, середній Микола (28) – син актора Михайла Єфремова, молодший Ян (17) з’явився у відносинах Євгенії з актором Ярославом Бойко, а довгоочікувана дочка Анастасія (10) народилася в третьому шлюбі актриси з кінооператором Дмитром Мананниковым.

© Instagram @dobrovolskaya_evgenia

Зіркова мама охороняє спокій своєї великої і дружньої родини і вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя. У актриси є особистий блог, але вона не оновлювала його з травня минулого року. Днями Євгенія дала невеличке інтерв’ю тижневику «7 днів» і розповіла про своє ставлення до куховарства, а також поділилася рецептом улюбленого сімейного пирога.

Читайте також:Неймовірно смачно і швидко: актриса Наталія Антонова поділилася рецептом яблучного пирога

За словами актриси, вона не дуже любить готувати, однак у неї велика родина, тому є кілька фірмових страв і «кліше» середньостатистичного обіду. Борщ, локшину, розсольник, борщ, мінестроне виходять у Євгенії швидко і дуже смачно. Крім того, зоряна матуся зізналася, що діти часто допомагають їй на кухні, а молодші Ян і Настя навіть ходили на курси з приготування імбирного печива.

Я вчилася готувати у мами – просто спостерігала, як і що вона робить. І всі свої нинішні рецепти перейняла у неї. Серед фірмових маминих страв – «правильні» киселі, в яких крім крохмалю багато корисних речовин, вітамінів, – каже Добровольська. – Що стосується гастрономічною екзотики, зазвичай в далеких регионахя опиняюся по роботі, тому проводити експерименти не ризикую. Хоча, приміром, у Владивостоці пробувала морських їжаків. Адже це неймовірно корисний продукт, просто еліксир молодості. А в Тайбеї дуже полюбила курку з солодким соусом. А моя найулюбленіша їжа – це баклажани у всіх видах.

© Instagram @dobrovolskaya_evgenia

Читайте також:Рецепт від зірки: гарбузовий пиріг, який люблять у сім’ї Андрія Мерзлікіна

Капустяна шарлотка за рецептом Євгенії Добровольської

Інгредієнти:

  • качан капусти – маленький
  • масло вершкове – 50 г
  • яйця – 3 шт.
  • борошно – 3 / 4 склянки
  • цибуля зелена – 5-6 пір’я
  • сіль – 3/4 ч. ложки
  • червоний мелений перець – щіпка
  • сметана – 100 г

Приготування:

  • Капусту нашаткувати дуже тонко. На сковорідку покласти вершкове масло (залишивши трохи для змащування форми), трохи розігріти, викласти капусту, закрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин, щоб капуста стала м’якою.
  • Приготувати тісто: у міксері збити яйця з сіллю і перцем, потім поступово додати борошно, продовжуючи збивати. Форму для пирога змастити маслом і викласти в неї капусту. Залити капусту тестом, допомагаючи ложкою розподіляти тісто на капусті.
  • Розігріти духовку до 180 градусів і поставити туди пиріг. Випікати 25-30 хвилин.
  • Готову шарлотку розрізати на шматки і подавати гарячою зі сметаною, прикрасивши пір’ям зеленого лука.
  • © Instagram @anna_na_pp_recepti
    Фото на анонс: Instagram @origiteaspb, @dobrovolskaya_evgenia, @vkysno_i_prosto_vlg