Татова копія: у Мережі зявилося перше фото внука Лєри Кудрявцевої

968

Лера Кудрявцева — не тільки успішна телеведуча, щаслива мама і дружина, але ще й бабуся. У травні минулого року її син Жан подарував їй першого онука — чарівного малюка, якого щасливі батьки назвали гордим ім’ям Лев.

© Instagram @leratv

Назвали Левом — на честь батька Лери. Пологи проходили в Москві, хлопчик з’явився на світ здоровим, — розповів тоді «СтарХиту» екс-чоловік ведучої Сергій Ленюк.

І ось, нарешті, в Мережі з’явилися перші фотографії малюка. Знімки з відпустки опублікувала дружина Жана, Анастасія. Судячи з фото, хлопчик росте копією папи.

View this post on Instagram

A post shared by Теленеделя Челябінськ (@telenedelia74) on Aug 5, 2019 at 2:42am PDT

Нагадаємо, що Лера Кудрявцева вперше стала бабусею незадовго до того, як народила другу дитину — доньку Марійку від нинішнього чоловіка, хокеїста Ігоря Макарова. Судячи з останніх знімків малятка, дівчинка росте справжньою копією папи.

© Instagram @leratv

Нещодавно телеведуча опублікувала нові зворушливі фото з донькою і поділилася з передплатниками своїми страхами:

Матусі , скажіть як позбувалися від психозу за дітей ? Мені вже кошмарні сни сняться , то Машини, то балкони , Вода . 🙈готова стояти на узбіччі пів години , щоб навіть шуму Машини не було чути , а то раптом якась нитка идиотина летить наприклад . Паніка коротше

© Instagram @leratv

Читайте також:

  • Метелики полетіли: Лєра Кудрявцева показала веселе відео з 11-місячною донькою
  • Мама переживає: Лера Кудрявцева поділилася зворушливим знімком з дочкою
  • Лєра Кудрявцева показала, на кого більше схожа її донька Машенька
Фото на анонс: Instagram @leratv