Смішна історія: мама-блогер розповіла, чим загрожують бюті-процедури під час дитячого сну

703

Що ви робите, коли дитина спить? Гуляєте по просторах Мережі, спите, робите прибирання, вчитеся, працюєте? Варіантів, чим зайняти цей час, безліч. Однак, якщо плануєте присвятити його своєю красою, пам’ятайте, що без обману не обійтись.

Своєю історією про невдалу б’юті-процедури, яка планувалася як раз на час дитячого сну, розповіла відома мама-блогер Тетяна Корсакова.

Ви вже вибачте, що ми до вас спиною! — почала свою історію Тетяна.

Перед від’їздом я не встигла зробити тінт брів і вій, взяла фарбу з собою і вчора, уклавши всіх своїх молокососи спати, побігла у ванну, озброївшись фарбою для брів і радионяней. Тільки я завдала фарбу на одну брову, як з радіоняні долинув плач. Я швидко в кімнату, задоволений Лео заснув, прицмокуючи здобиччю. Я лежу і думаю: «Десять хвилин витримаю фарбу — малюк воспится — і піду змивати». Через хвилину ми сопіли в унісон.

Через дві години зайшла у ванну поміняти сонного малюка. Проходячи повз дзеркало, побачила своє відображення і півмісяцем брову… 🤨🤦🏼♀ Биодерма, величезні окуляри і всякі химозные серветки для зняття макіяжу мені на допомогу.

Передплатники підтримали автора цієї історії в коментарях:

Впевнена, ви і з монобровью прекрасні!!!

Мені дуже шкода вас, напевно, страшенно боляче було.

Читайте також:Смішно до сліз: найневдаліші б’юті-експерименти

Виявилося, що подібні історії — не рідкість. Однак з користувачок Мережі розповіла про свою пригоду за час фарбування:

Теж таке було.. не було під рукою хни, я вирішила пофарбувати чорною фарбою для волосся.. Розмовляла по телефону і забула. Коли згадала, фарба в’їлася в мозок.. Соромно сказати, але віддирала жорсткою щіткою для миття посуду і порошком. Потім брови заживали і пузирилися 2 тижні.

А у вас були подібні історії?

Всі фото: Depositphotos