Спасибі, тато: Денис Клявер показав дитяче фото з батьком

891

44-річний Денис Клявер відомий як талановитий музикант і турботливий багатодітний батько. Нагадаємо, що у співака ростуть троє чудових спадкоємців, 17-річний Тимофій від першого шлюбу, 14-річна Евелін, народжена у відносинах з співачкою Євою Польної, і молодший Даніель, якому у вересні виповниться 6 років. Він з’явився на світ у нинішньому шлюбі Клявера з юристом Іриною. Зоряний батько не приховує своїх дітей і з задоволенням ділиться сімейними кадрами в соцмережах.

Читайте також:Денис Клявер розповів, як бути батьком дітям різного віку

Денис Клявер со всеми детьми© Instagram @denisklyaver
Денис Клявер с сыновьями© Instagram @denisklyaver
Денис Клявер с дочкой© Instagram @denisklyaver

Сьогодні у всьому світі відзначається День батька і це відмінний привід згадати своїх улюблених пап, привітати їх і сказати «спасибі». В честь цього свята співак опублікував в особистому блозі свою дитячу фотографію з батьком, відомим актором Іллею Олейниковим, який помер 6 років тому.

Вітаю усіх отців «З днем батька». Найкраще виховання — власний приклад.Спасибі, тато❤🙌 #деньотца, – підписав знімок співак.

Денис Клявер с отцом Ильей Олейниковым© Instagram @denisklyaver

Захоплені шанувальники залишають теплі побажання улюбленому співакові і його сім’ї, а також із задоволенням згадують улюблені ролі його знаменитого батька.

Відразу посмішка на обличчі, коли згадуєш Вашого тата) Світла йому пам’ять!

Ваш тато був чудовою людиною. Вічна пам’ять. А вам і вашій прекрасній родині бажаю подальших успіхів

Якою ви забавний маленький і тато ваш красень, талантище! Із задоволенням переглядаю Містечко)

Денис Клявер показал детские фото© Instagram @denisklyaver

До речі, день Батька вперше відсвяткували в США в 1910 році, завдяки звичайній жінці Луїзі Смарт-Додд, яка і запропонувала заснувати це свято на честь її батька, який сам виростив шістьох дітей. І хоча в нашій країні він не вважається офіційним святом, з кожним роком все більше людей вітають в цей день своїх улюблених пап.

В одному з інтерв’ю Денис відверто розповів про свої взаємини з батьком і про те, який він був.

Він був позитивним, компанійським, але при цьому небагатослівним. Ми розуміли один одного на енергетичному рівні. Бувало, пацаном затримаюся ввечері у друзів, батько дзвонить, непокоїться. Приходжу, він читає книгу. Сідаю поруч. Папа мовчить, але я розумів без слів.Я ріс на його прикладі. Намагався і намагаюся бути таким, як він. Крім інтелігентності, скромності, завжди поважав у папі принциповість. Він ніколи не йшов на компроміси із совістю.

Нагадаємо, що Ілля Львович Олейников помер в листопаді 2012 року від невиліковної хвороби. А минулої осені Денис випустив кліп на свою пісню «Коли ти станеш великим» присвячений батькам і дітям.

Кадры из клипа на песню «Когда ты станешь большим» Дениса Клявера

У зйомках взяли участь багато знамениті папи вітчизняного шоу-бізнесу. А у фіналі кліпу співак показав унікальні архівні кадри разом зі своїм батьком і привів у захват численних шанувальників.

Читайте також:

  • Всі разом: Денис Клявер опублікував рідкісне фото з братом і синами
  • Відверто – дітям: Меладзе, Маліков, Миколаїв та інші папи підтримали Дениса Клявера
  • На кого схожа? Денис Клявер показав подорослішала дочка
Фото на анонс: особистий блог зірки