Спокуслива скромність: 20 прикладів ідеального декольте від дакоти джонсон

195

Зірка слави дакоти загорілася після виходу скандального фільму «50 відтінків сірого». Від ролі анастейші стіл відмовилися багато молодих актрис, наприклад, емма уотсон і міла куніс порахували сцени надто відвертими. А для молодої дакоти, ще не розпещеної головними ролями і високими гонорарами, це був шанс вирватися з амплуа другорядних подружок героїв і довести, що вона може більше, ніж просто носити титул дочки знаменитих батьків. І зовсім не прогадала. Фурор викликали і сам фільм, і красуня дакота. До речі, до цієї ролі і постільних сцен дівчина готувалася грунтовно-вона сиділа на жорсткій дієті і тренувалася практично кожен день. Але потрібно віддати належне дакоті-вона у всьому намагається знати міру, тому і не перетворилася на фітоняшу з залізним пресом, а зберегла чуттєві форми.

До речі, незважаючи на скромність своїх форм, дакота вміло підкреслює достоїнства. Напевно, вона одна з небагатьох, хто може носити найглибші декольте з шиком і елегантністю. Часом шанувальники задаються питанням: а як взагалі плаття тримається на витонченому силуеті дакоти?

Дакота давно співпрацює з відомим в голлівудських колах стилістом кейт янг — саме вона придумала образ актриси на прем’єрі другої частини «50 відтінків сірого». Тоді дакота з’явилася в ніжній пудровій сукні зі скульптурним подолом і відвертим верхом. Білизняне плаття від valentino виглядало і зухвалим, і відвертим в той же час. Образ актриси був визнаний одним з кращих світських виходів за рік, а критики вже нарекли дакоту новою іконою стилю. А дакота, усвідомивши всю силу декольте, можна сказати, пустилася у всі тяжкі. Вона рідко дозволяє собі міні, віддаючи перевагу сукням в підлогу або довжині міді, зате сміливе і часом небезпечне декольте — це явно її коник!

+21

Венера єрофєєва