Спортивна сімя: Максим Галкін поділився портретом з Аллою Пугачовою та дітьми

1091

5-річна Ліза і Гаррі – головні герої особистих блогів їх знаменитих батьків. За хронікою дорослішання спадкоємців Алли Пугачової і Максима Галкіна стежать мільйони людей: на блог Максима підписано майже 6 мільйонів осіб, на блозі Примадонни — більше двох мільйонів.

Зараз зоряна сім’я у повному складі відпочиває в Юрмалі. На відео, яке на початку липня виклав у свій особистий блог Максим, діти бігають по березі, а маленький Гаррі показує, як кричать чайки.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jul 1, 2019 at 3:43am PDT

А сьогодні шоумен поділився фотографією, на якій вся сім’я одягнена у спортивний одяг. Мабуть, Максим і Алла вирушили разом з дітьми на прогулянку в парк.

© Instagram @maxgalkinru

На цей знімок відреагували не тільки численні шанувальники зірок, але і їх відомі друзі:

❤️😍👍🏽Вау!які ж Ви гарні ))))всієї сім’ї ,привіт👋😉😘 (Ігор Гуляєв)

Дорогий! Це абсолютна правда! За вами спостерігати радість та задоволення! Ти як батько — особисто для мене великий приклад! Ми сім’єю вас любимо і завжди обговорюємо♥️😘 (Влад Топалов)

❤️🙏🏼 (Олександр Ревва)

Варто відзначити, що теплий коментар залишив і співак Влад Топалов, який зараз відправився в медовий місяць зі своєю дружиною Регіною Тодоренко. Нагадаємо, зовсім нещодавно вони нарешті зіграли пишне весілля в італійському Сорренто. На урочисту церемонію приїхали рідні пари та їх близькі друзі: фотографіями з хештегом #свадьбатт ділилися колеги Регіни по телевізійному цеху — Аліна Астровська та Марія Ивакова.

View this post on Instagram

A post shared by www.okmagazine.ru (@okmagazine_ru) on Jul 3, 2019 at 9:20am PDT

Нагадаємо, в Юрмалі зараз також відпочиває родина Ніколаєвих: Ігор з дружиною Юлією і донькою Веронікою. Не так давно зоряний батько поділився першими успіхами Ніки в спорті: разом з татом дівчинка відвідала перше тренування з гольфу, і, судячи з барвистим кадрів, у неї непогано виходить.

© Instagram @igor_nikolaev_music

Читайте також:

  • З ювілеєм: Ліза і Гаррі Галкины відзначили 5 років!
  • Ігрові будні: відео Максима Галкіна з дітьми стало хітом Мережі
  • Калинка-Малинка: Ліза і Гаррі Галкины влаштували плясовую на новій ігровій площадці
Фото на анонс: @maxgalkinru