Справа не в генетиці: Альбіна Джанабаєва поділилася секретами краси

1485

40-річна Альбіна Джанабаєва — не тільки талановита співачка і екс-солістка групи «ВІА Гра», але і щаслива дружина продюсера і співака Валерія Меладзе і турботлива мама двох синів, 15-річного Костянтина і 5-річного Луки.

Читайте також:Мамин син: Альбіна Джанабаєва поділилася рідкісним кадром

Знаменитість активно веде свій особистий блог, однак інформацію про своє приватне життя ділиться дуже дозовано. Відомо, що старший син захоплений наукою і технікою, а молодший росте дуже активним і енергійним хлопчиком і зіркові батьки поки воліють приховувати спадкоємця від настирливої уваги преси та прихильників.

© Instagram @albinadzhanabaeva

Нещодавно Альбіна дала інтерв’ю інтернет-порталу WomanHit і розповіла про своє харчування і експериментах з їжею, а також зізналася, який шкідливий продукт так і не змогла виключити зі свого раціону. Крім того, співачка повідала про те, що з віком доводиться збільшувати спортивні навантаження.

Читайте також:Альбіна Джанабаєва розповіла, як позбулася від сезонних застуд

Незважаючи на те, що в квітні цього року Джанабаєва розміняла п’ятий десяток, вона знаходиться в прекрасній фізичній формі і відмінно виглядає. Хоча і зізнається, що, як і будь-яка жінка, не завжди впевнена у своїй привабливості. За словами співачки, вона не дотримується якийсь особливий режим харчування або дієти, головний її секрет — це здоровий сон. Також Надія розповіла, що пробувала різні варіанти харчування і навіть тимчасово відмовилася від м’яса, а ось солодке прибрати з раціону не змогла.

Був час, коли я не їла м’яса. Просто намагалася зрозуміти, як буду себе при цьому почувати. І виявилося, що зовсім непогано. Але ось від чого я не могла б відмовитися ніколи, так це від солодкого. Якщо говорити глобально про правильне харчування, то цукор — це найбільше зі всіх зол. Ми його отримуємо не тільки у вигляді рафінованого цукру, але і в самих несподіваних продуктах. Ми накопичуємо його, накопичуємо… Але нічого не можу з собою вдіяти — люблю закусити в кінці вечері чимось солоденьким. Фастфуд теж іноді собі дозволяю, — зізналася співачка.

© Instagram @albinadzhanabaeva

Передплатникам особистого блогу співачки відомо, що вона багато часу приділяє своїй фізичній формі і регулярно тренується в залі, любить пробіжки і плавання.

Я дружу зі спортом і можу сказати, що з роками ситуація змінюється. Тієї навантаження, яка колись здавалася ідеальною, тепер вже недостатньо, її треба збільшувати. Це я кажу з особистого досвіду. Такий режим тренувань, який був у мене десять років тому, вже не підходить: його доводиться підсилювати, — каже Альбіна.

Ймовірно, тому навіть у відпустці вона завжди знаходить час на спортзал і ранкову пробіжку. А цієї зими Джанабаєва захопила фанатів, поділившись відеороликом з енергійною тренування з боксу.

© Instagram @albinadzhanabaeva

View this post on Instagram

A post shared by Альбіна Джанабаєва (@albinadzhanabaeva) on Feb 6, 2019 at 9:42am PST

До речі, і це літо знаменитість почала дуже активно і по-спортивному. В особистому блозі Альбіна розповіла, що вперше зважилася пробігти благодійний марафон «Біжать серця», який організували модель Наталія Водянова і бізнес-вумен Поліна Киценко. Ця численна спортивно-благодійна акція проводиться вже восьмий раз, а всі кошти перераховуються до служби підтримки сімей, які виховують дітей з особливостями розвитку.

Фото на анонс: Instagram @albinadzhanabaeva