Стиліст пояснив, як вибирати окуляри в залежності від довжини носа

1590

Чи існує той чоловік, який з легкістю вибирає собі окуляри? Якщо так, то він щасливчик. У своїй більшості В салонах оптики і магазинах, де продають сонцезахисні окуляри, люди проводять чимало часу, приміряючи різні види оправ.

Читайте також:Доктор Комаровський пояснив, як правильно вибирати дітям сонцезахисні окуляри

Стиліст Олена Пєскова радить вибирати окуляри, орієнтуючись на форму носа. Експерт пояснює, що з допомогою правильної оправи окулярів можна візуально подовжити або вкоротити ніс. Для початку дізнайтеся назви частин очок.

© Instagram @elena.peskova

Саме міст в окулярах є тією частиною, яка дозволяє візуально змінити ніс.

Чим вище міст, тим довше ніс. Прозорий і близький до тону шкіри колір мосту теж подовжує ніс, – коментує стиліст.

© Instagram @elena.peskova

На прикладі модельєра Вікторії Бекхем і моделі Жизель Бундхен стиліст Олена Пєскова продемонструвала варіанти, які посилюють ефект довгого або короткого носа (праворуч), і коректують форму особи (ліворуч).

Маленький носик-«кнопочка» Вікторії Бэкхам робить її неповторною й окуляри, що підсилюють цю особливість, тільки додають кукольности особі! А довгий, гострий, тонкий ніс Жизель Бундхен виявляє в її особі унікальну граційність, вишуканість, аристократизм! – зазначає стиліст Олена Пєскова. – Тільки ви вибираєте, чи хочете коригувати свою особливість або навпаки, підкреслити її і зробити своєю родзинкою.

© Instagram @elena.peskova
© Instagram @elena.peskova

Про виборі ідеальної форми очок розповідала і модельєр Таша Строга. Фешн-експерт радить, як визначити форму свого обличчя. Читайте про це тут.

А ви знали про особливості такої деталі, як міст очок, корекції довжини носа?

Фото на анонс: Depositphotos