Справа сімейна: молодший син Кейт Міддлтон і його однорічна кузіна неймовірно схожі

1069

Це сталося! Зара Філіпста її чоловік Майкл Тіндалла перестали приховувати молодшу дочку, яка помітно підросла. Маленька Олена стала неофіційною зірочкою фестивалю в Глостерширі. На цьому святі побували багато представники британської королівської сім’ї. Зокрема, принцеса Анна, її діти і онуки.

Максимальну увагу до себе привернула Олена Тіндалла. А все тому, що її батьки, Зара Філіпс та її чоловік Майкл Тіндалл, раніше намагалися приховувати свою дочку від уваги громадськості.

Нагадаємо, дівчинка народилася 18 червня 2018 року в лікарні Страуда у Західній Англії. Дівчинку назвали особливим ім’ям – Оленою Єлизаветою – на честь улюбленої бабусі її мами.

Читайте також:Зара Філліпс розповіла, чому назвала правнучку Єлизавети II незвичайним іменем

Пізніше Зара зізналася, що їй сподобалося ім’я Олена. Але вона не хотіла, щоб ініціали були «ET», тому вона (дочка) стала Оленою. Відзначимо, що ім’я дитини батьки озвучили на сторінках британської версії журналу HELLO!. Для членів королівської сім’ї це революційно! Відомо, що хрещеним батьком дівчинки є її дядько – принц Гаррі.

На фестивалі однорічна Олена виглядала чарівно в сукні з квітковим принтом. Родзинкою образу правнучки королеви стали рукави-ліхтарики. Крихітка – блондинка, втім, в цьому вона в батьків. Волоссячко пшеничного відтінку малятка утримувала шпилька в тон до плаття.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) on Aug 3, 2019 at 10:46am PDT

А в інші дні молодша дочка Тиндаллов порадувала шанувальників милими образами в білій футболочці і рожевому комбінезоні і білому комбінезончику в горох.

Лена Тиндалл© Instagram @the.duchess.diaries, @royalsofgreatbritain

Зазначимо, Лена в нинішньому ніжному віці – копія тато. Втім, і старша дочка знаменитої пари також повторила риси Майкла Тіндалла.

Зара Филлипс и Майк Тиндалл© Instagram @_british.royal.family_, @theroyalfamily, @kingwilliam.and.queencatherine
Мир и Лена Тиндалл© Instagram @royalmiatindall

Уважні користувачі Мережі відзначили, що однорічна дочка Зари Філліпс така ж емоційна дівчинка, як і молодший син Кембриджів. Принц Луї, який старше кузини всього на два місяці, вже відомий своєю бурхливою реакцією на все, що йому цікаво.

Принц Луи и Лена Тиндалл© Depositphotos, Instagram @kensingtonroyal, @love_princess_world

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Cambridge Family💝 (@cambridge.familly) on Aug 2, 2019 at 10:34am PDT

Згадаємо появу малюка в зеленому куточку, який створила Кейт Міддлтон. Або милу активність Луї під час параду, присвяченого офіційного святкування Єлизавети II. Неймовірно рухлива міміка – візитна картка тепер не тільки малюка Луї, але і Олени Тіндалла.

Принц Луи© Instagram @kensingtonroyal

Все-таки у Віндзорів дуже веселе і активне юне покоління!… Приміром, Мія Філліпс, яка хвацько поливала себе водою з пляшки. Адже Жарко! Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by ITV News Royals (@itvnewsroyals) on Aug 3, 2019 at 6:30am PDT

А одна з найбільш унікальних правнучок королеви – Саванна Філліпс… Ні, цього разу вона не закривала принцу Джорджу рот рукою, щоб зупинити пустощі, і не штовхала нікого з пагорба (це знову був старший син Кембриджів). Нагадаємо, малюк покотився, тримаючи в руках свій малюнок, але повів себе як справжній чоловік. І навіть не заплакав.

Тепер уже доросла Саванна не хуліганили, а дбайливо підтримувала свою маленьку кузину, щоб та не впала під час ходьби.

Саванна Филлипс и Лена Тиндалл© Instagram @royalchildren_

Чудово, що наймолодші представники британської королівської сім’ї все частіше беруть участь у громадських заходах. Сподіваємося, що незабаром в об’єктиви фотокамер потраплять і юні Кембриджі, а також малюк Арчі.

Читайте також:

  • Як у Зари Філліпс: Меган Маркл і принц Гаррі заздалегідь купили коляску для малюка
  • Стало відомо, на кого схожа наймолодша правнучка королеви Єлизавети II
  • Королівські хрестини: принц Гаррі став хрещеним батьком
Фото на анонс: © Instagram @kensingtonroyal, @theroyalfamily, @kingwilliam.and.queencatherine