Справжня принцеса: молодша дочка Катерини Климової зазначила 4-й день народження

600

Вчора в сім’ї популярної актриси і люблячої мами Катерини Климової було справжнє свято – її молодшій доньці Беллі виповнилося 4 роки! На честь цієї події актриса поділилася в особистому блозі кадрами з святкування: на відео дівчинка танцює в ресторані, а пізніше задуває свічки на торті – з поиощью своєї подруги. На свято також завітала подруга Климової – ще одна зіркова мама Катерина Вуличенко.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 30, 2019 at 6:07pm PDT

Нагадаємо, Катерина Клімова виховує чотирьох дітей. 17-річна Єлизавета від першого шлюбу — вже зовсім доросла дівчина. Незважаючи на те, що Єлизавета під час навчання брала участь у театральних постановках, по стопах знаменитої мами вона йти не збирається.

© Instagram @klimovagram

12-річний Матвій і 10-річний Коренів народилися у шлюб актриси з Ігорем Петренком. Хоча подружжя розлучилося, вони підтримують прекрасні стосунки і зоряний батько часто бачиться з синами. Хлопці ростуть дуже дружними і з задоволенням займаються спортом: старший захоплений боксом, а молодший займається шахами і мріє стати авіаконструктором. Наймолодша, 4-річна Белла, з’явилася на світло в нинішньому заміжжя Катерини з актором Гелой Месхі.

© Instagram @klimovagram

Катерина весь свій вільний час проводить з дітьми: нещодавно, наприклад, любляча мама опублікувала знімки з молодшими: на затишних фото Климова з синами і маленькою донькою лежать на великому ліжку.

Люблю осінь) за такі затишні і домашні вечори в оточенні моїх улюблених 💛💚💙— підписала фотографії актриса.

© Instagram @klimovagram

До речі, цілеспрямованості маленької Беллі явно не позичати. Такий висновок можна зробити з того, як швидко дівчинка навчилася плавати. Її знаменита матуся розповіла, як починалася історія «дружби» Белли і басейну, супроводивши історію хештегом #явшоке і #Теперьможноинаморе.

Між першим відео і другим не пройшло і місяця🤷♀️ Не можу в це повірити )))) Наш тренер Артур обіцяв, що ми попливемо не раніше ніж через півроку.

Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Ekaterina Klimova (@klimovagram) on Jul 25, 2019 at 8:07am PDT

Приєднуємося до привітань!

Фото на анонс: Instagram @klimovagram