Справжній богатир: 31-річна жінка народила малюка вагою 5,4 кг

1004

У балашихинским пологовому будинку народився хлопчик, вага якого здивував лікарів – цілих 5,4 кілограм! Його відразу ж назвали богатирем, а батьки ще й ім’я йому дали билинне – Овсій.

… ми знали, що це друга вагітність у пацієнтки. Два роки тому вона народила здорового малюка вагою 4,2 кг. В дану вагітність по УЗД було виявлено великий плід, але що малюк народиться справжнім богатирем, ми, звичайно, не очікували. Хлопчик народився вагою 5,4 кг, ростом 58 см, – розповіла головлікар Балашихинской лікарні Наталя Алимова.

Як стало відомо, що другі пологи у жінки були природними і протікали без ускладнень. Акушерки пологового будинку доклали всіх зусиль, щоб у жінки не було пошкодження родових шляхів.

31-летняя женщина родила малыша весом 5,4 кг© Фото: особистий архів. Джерело: KP

Примітно, що сама вона не очікувала, що народить справжнього богатиря, і спочатку навіть не повірила, коли їй назвали вага сина. За даними Міністерства охорони здоров’я Московської області, Овсій в середньому крупніше новонароджених малюків у 1,5 рази.

Я чекала великого дитини, але щоб настільки великого і в думках не було. Перед пологовим будинком я стрімко набирала вагу, це більше на 8 кг, ніж при першій вагітності. Я розуміла, що дитина буде великим, – розповіла «Комсомольській правді» мама малюка, Надія Тимкова.

Так само, за словами молодої мами, в сім’ї її чоловіка багато випадків народження великих дітей.

Вітаємо маму-героїню і бажаємо їй та малюкові здоров’я!

Читайте також:

  • Всупереч прогнозам: жінка з діагнозом безпліддя народила рекордно великого малюка
  • Мрії збуваються: у мами 10 синів нарешті народилася дочка!
  • «Чекали переймів до останнього»: Юлія Барановська вразила шанувальників історією про своїх пологах
Фото на анонс: Depositphotos, KP