Співачка Анастасія Стоцька поділилася рецептом корисних оладок на сніданок

1295

36-річна Анастасія Стоцька – прихильниця правильного харчування, і залучає до нього дітей. Знаменитість поділилася, що у її сім’ї на сніданок. Для заряду енергії домочадцям популярної виконавиці приготували тушковані овочі без масла, кашу з кіноа і оладки з цільнозерновий борошна.

Читайте також:Тіна Канделакі поділилася секретним рецептом та порадами по харчуванню

На прохання передплатників Анастасія Стоцька тут же поділилася рецептом оладок.

Інгредієнти:

  • 1 стакан кефіру
  • 1 яйце
  • цільнозернові борошно (на око)
  • щіпка солі
  • 2 ч. ложки тростинного цукру
  • 0,5 ч. ложки соди

Приготування:

Змішайте інгредієнти. Ложкою, змоченою у воді, викладайте тісто на гарячу сковороду, злегка змащену олією.

© Instagram @100tskaya

Співачка поділилася з передплатниками і тим, як вона ще (крім правильного харчування) підтримує свій організм в тонусі. Це йога!

Багато хто, коли чують, що я займаюся йогою, кажуть — «ой, це нудно», «так неможливо схуднути з йогою…» і в такому дусі, – міркує Анастасія Стоцька. – Мені теж спочатку йога здавалася нудною, одноманітною. Але я відкрила для себе це древнє вчення абсолютно по-новому. Звичайно, важко, коли є зайві кілограми, які заважають. Але, поступово долаючи бар’єр, набуваючи форму, відчуваєш, що твоє тіло стало більш слухняним і витривалим, і ти можеш розвиватися далі, переживаєш неймовірні емоції! Я ще в самому початку шляху.

© Instagram @100tskaya

Співачка зізналася своїм передплатникам:

Показуючи і розповідаючи вам про своїх заняттях, я даю собі стимул не зірватися. Я повернуся в свою форму 17-річної давності, і я це зроблю за допомогою йоги!

Читайте також:З ніг на голову: зіркові мами, які захоплюються йогою

Процес схуднення у співачки почався після народження сина. І це був не спорт, не йога, а дієта.

Стала дотримуватися роздільного харчування, уникати солодкого, смаженого, мучного. Трохи схудла, але в якийсь момент вага завмер на мертвій точці, – розповідала раніше Анастасія Стоцька. – Мені потрібен був поштовх, щоб рухатися далі, і цим поштовхом виявилася дієта під назвою «Афродіта», про яку я дізналася під час відпочинку в Греції. Сенс її в тому, що пару тижнів не можна їсти нічого, крім свіжих огірків і козячого сиру. А потім в раціон поступово вводяться зелень і відварне м’ясо. І, звичайно, протягом дня потрібно пити багато води, а при бажанні — ще і трав’яні чаї. Так, це великий стрес для організму. Але будь-яка дієта в тій чи іншій мірі стрес, тому головне тут — підходити з розумом, прислухатися до себе. Ні в якому разі не можна допускати відчуття втоми, запаморочення. Якщо ви худнете і при цьому відчуваєте себе добре, значить, дієта вам підходить.

© Instagram @100tskaya

Читайте також:Анастасія Стоцька показала, як обладнала дитячу кімнату

Нагадаємо, Анастасія Стоцька разом з чоловіком Сергієм виховує 8-річного сина Олександра та 2-річну доньку Вірочку. Знаменитість успішно поєднує материнство, творчу діяльність і спорт.

© Instagram @100tskaya

А які у вас корисні звички, які тонізують організм?

Фото на анонс: Instagram @100tskaya