Співачка Жасмін розповіла про дитячому садку молодшого сина

545

41-річна Сара Шор, відома шанувальникам як співачка Жасмін, успішно поєднує музичну кар’єру та виховання трьох дітей. Нагадаємо, що від першого шлюбу з бізнесменом В’ячеславом Семендуевым з’явився на світ старший син зірки естради, 22-річний Михайло. Молода людина вже цілком самостійний і живе окремо від мами. Зараз він готується до захисту диплома і вступу до магістратури факультету міжнародних відносин МДІМВ. У нинішньому шлюбі Жасмин з молдавським бізнесменом Ілан Шором народилися дочка Маргарита (7) і син Мирон (3).

© Instagram @jasmin
© Instagram @jasmin

Зіркова матуся не приховує спадкоємців і регулярно розповідає про їх успіхи в особистому блозі і в різних інтерв’ю. Так, нещодавно в інтерв’ю інтернет-порталу WomanHit вона розповіла про навчання молодших дітей, про успіхи Мирона у вивченні іноземних мов, а також розповіла цікаву історію про молодшого сина.

Читайте також:Іноді воюємо: співачка Жасмін розповіла про свої секрети виховання дітей

Жасмин обожнює своїх дітей і зізнається, що намагається приділяти їм весь вільний час, незважаючи на щільний гастрольний графік. Зоряні спадкоємці у цьому році порадували маму: Маргарита поступила в музичну школу імені Гнесіних і у вересні стане двічі першокласницею, адже вона буде відвідувати і звичайну загальноосвітню школу та музичну.

© Instagram @jasmin, @margaritashor

Читайте також:Жасмин зізналася, що у її 6-річної доньки всього один вихідний день

А 3-річний Мирон восени відправиться в дитячий садок.

Син у нас вивчає англійську і китайську мови, а з 1 вересня віддамо його в дитячий сад, де він буде навчатися. Тому що йому важливо спілкування, він у нас енергійний пацан у всіх сенсах цього слова. Нещодавно він сказав, що готовий одружитися на три роки. Тільки додав: «Можна, щоб вона ненадовго прийшла?“ Мовляв, щоб пограти, а потім вона пішла. Я відповіла, що так не можна, так не одружуються. Він відповів: «Ну добре, я тоді подумаю! — з посмішкою розповіла про сина зіркова матуся.

© Instagram @mironshor

До речі, днями Жасмин з гордістю розповіла в особистому блозі, що Мирон робить перші успіхи в математиці, і поділилася лайфхаком для матусь, які хочуть скоріше навчити рахувати своїх малюків.

Весь день розкладали по своїм, маминим і сестренкиным кишенях цукерки, вважали їх і складали на «какуляторе». Лайфхак, між іншим, як навчити маленьких ласунів вважати — використовувати цукерки

© Instagram @jasmin

До речі, не так давно Ігор Ніколаєв, популярний музикант і батько 3-річною Нікі, пояснив, чому дитина не ходить в дитячий сад і як вони з дружиною вирішують проблему її соціалізації. З’ясувалося, що зоряна пара побоюється епідемій дитячих хвороб, які трапляються у великому колективі. За словами Миколаєва, дочка в майбутньому обов’язково буде відвідувати підготовчі до школи заняття, але поки рано про це думати.

Фото на анонс: Instagram @jasmin