Коли дали мало їжі: Оксана Самойлова підірвала Мережа забавним роликом з участю 2-річної доньки

989

31-річна Оксана Самойлова та її 34-річний чоловік, репер Джиган — одна з найбільш міцних і красивих пар російського шоу-бізнесу. Зіркова пара виховує трьох дочок: Аріель, Лею і Майю. Однак на трьох дітей подружжя зупинятися не збираються — нещодавно стало відомо, що Самойлова знову вагітна.

Вона поділилася своїм вагітним фото з відпочинку буквально днями, підписавши кадр з гумором:

Самі в шоці ))😅🤰🏻💙

© Instagram @samoylovaoxana

А нещодавно Оксана вирішила розповісти кумедну історію про те, як на новину про її цікавий стан відреагували дочки:

Найстрашніше було розповісти дітям))😂я відтягувала цей момент як могла)))одна справа сказати Майї ,яка ще не все розуміє ))і зовсім інше дорослої Ариеле ))враховуючи що їх і так вже троє)))😅я як згадаю як Ариела панікувала в той раз,коли їй повідомили про швидке поповнення))😂як вона хвилювалася,що Майя буде як Лея))🤣що вже приховувати ,ми всі хвилювалися з цього приводу ))😭🤦🏻♀️але Майя не підвела і народилася просто янголятком ))👼🏻так що цього разу Ариела набагато більш захоплено сприйняла новину ))навіть начебто щиро зраділа,але це не точно ))😂

Лея завжди за будь кипиш ))😂вона всьому рада і цієї події в тому числі))🥳Майя припускаю не зовсім зрозуміла суть того,що відбувається, але раділа за компанію ))😂тепер ходить завжди підозріло коситься на мій живіт і намагається з ним грати ))🤰🏻👀так що діти продовжують жити звичайним життям і роблять вигляд що нічого не змінилося ))😄і я теж))😅👌

© Instagram @samoylovaoxana

Дочки пари – справжні зірочки особистих блогів своїх батьків. Нещодавно, наприклад, Оксана опублікувала ролик з середньою спадкоємицею: в кадрі маленька Лея разом зі своїми одногрупниками танцює і співає веселу пісеньку, тільки робить це по-своєму і з особливим артистизмом.

У будь незрозумілої ситуації БУДЬ СОБОЮ))🤣☝️, – підписала відео Самойлова.

View this post on Instagram

A post shared by Samoylova Oxana (@samoylovaoxana) on Mar 6, 2019 at 9:40am PST

А сьогодні відзначилася молодша донька пари. Багатодітна матуся виклала до себе на сторінку дуже смішне відео: маля плаче за столом з-за того, що їй поклали мало їжі, хоча Оксана запевняє, що тарілка дуже велика.

Коли дуже любиш поїсти))😂Майя))ну як так можна любити їжу?)))

View this post on Instagram

A post shared by Samoylova Oxana (@samoylovaoxana) on Nov 12, 2019 at 11:12pm PST

Шанувальників дуже насмішив цей відеоролик, і вони залишили безліч коментарів під постом:

Дайте дитині їжу!!! Ну що за батьки! І ще четвертого чекають😂😂😂

Правильно, багато їжі не буває!Треба все і відразу 😂

Актриса маленька😍 😂😂😂

До речі, раніше Оксана зізналася, що вони з чоловіком мріють про сина, а також прокоментувала припущення шанувальників про майбутнє поле її малюка:

Знаю що всіх найбільше хвилює найголовніше питання :»»хто буде?дівчинка чи хлопчик?»👧🧒здається в нашій ситуації це реально важливо😂я сподіваюся ви вже зробили ставки 🎰🤣скажу тільки одне))живіт у мене абсолютно такої ж форми, як і завжди,тому всі гадання по животу приведуть вас до того ж, до чого приводили попередні 3 рази))😂не +25 кг як правило,це моє усвідомлене рішення,ну і ще не кінець😅))цього разу я вирішила не з’їдати все на своєму шляху😅🐷4 вагітність це не перша і не друга і навіть не третя,доводиться допомагати своєму організму)).

© Instagram @samoylovaoxana
Фото на анонс: Instagram @samoylovaoxana