Спірний тренд: зірки в нарядах з непропорційно великими рукавами

373

Деякі тренди, улюблені дизайнерам, викликають подив. Як, приміром, величезні рукави. Наряд з таким модним «акцентом» більше підходить для світських заходів, адже у повсякденному житті це не дуже зручно.

Але у цього модного тренду є і незаперечний плюс: фігура виглядає надзвичайно крихкою. Навіть набрані під час відпустки зайві кілограми губляться на тлі величезних рукавів!

Читайте також:Стати тростиною: стилісти перерахували прості прийоми, які зроблять фігуру стрункішою

Хто із зірок у тренді

Альбіна Джанабаєва вибрала чорне обтягуючі сукні з великими рукавами-ліхтариками для фестивалю «Спека» в Баку. Виглядає шикарно!

© Instagram @albinadzhanabaeva

На тому ж фестивалі «Спека» в сукні з пишними рукавами ми побачили і Наталю Чистякову-Іонову, що виступає під творчим псевдонімом Глюкоза.

© Instagram @glukozamusic

Віра Брежнєва теж не залишилася осторонь від модних трендів. Плісировка її сукні, завдяки крою, немов розходиться в різних напрямках. Виглядає стильно, ніжно і жіночно!

© Instagram @ververa

Читайте також:Кольору світанку: Віра Брежнєва захопила шанувальників у сукні-пачці

До речі, ультракоротку помаранчеве плаття з величезними рукавами-ліхтариками зробило Віру Брежнєву яскравим спалахом на сцені роком раніше, в 2018-м. Це вбрання з торішньою «Спеки». Бути може, на минулому фестивалі цей акцент так сподобався стилістам, що вони вирішили додати його в образи своїх зіркових клієнток в цьому році?

© Instagram @ververa

Мілана Тюльпанова воліла напівпрозору білу блузу з літерами. Красива лінія плечей загубилася десь у глибині об’ємних рукавів-ліхтариків, спотворивши пропорції фігури.

© Instagram @milana_tulpanova

Ханна — одна із зірок, схильних до деякої частки епатажу в одязі, тому її вибір не став несподіванкою. Але ось чи гарно це плаття, якщо представити його на шанувальниці більш класичних речей у гардеробі?

© Instagram @offi_hanna

Світлана Лобода для премії МУЗ-ТВ вибрала блискаюче сріблясте плаття з величезними рукавами. Руки в такому вбранні здаються непропорційно… короткими?

© Instagram @lobodaofficial

Великі рукави-ліхтарики, які виглядають органічно

В цю невелику фешн-добірку ми вирішили включити і вбрання з пишними рукавами, які, на нашу думку, однозначно виглядають дуже здорово. І все тому, що вони не гігантські! Подивіться на блузи з відкритими плечима, які обрали Кеті Топурія та Інна Малікова, а також на елегантне плаття Юлії Ковальчук. Дуже органічно і стильно!

© Instagram @keti_one_official, @innamalikova, @juliakovalchuk

Читайте також:Зоряний total white: Ані Лорак, Жасмин, Ксенія Бородіна та інші знаменитості в білому

Як носити речі з об’ємними рукавами

Тим, кому припав до смаку цей тренд, силист дав пораду, що потрібно поєднувати об’ємні рукави, щоб виглядати стильною і крихкою. Адже саме правильно складений образ здатний вигідно підкреслити достоїнства фігури, а не зробити її непропорційною.

Об’ємний верх (блузка) носимо з вузьким низом (спідниця, брюки)

Якщо пишні рукави у сукні, то обов’язково наголошуємо талію. В цьому випадку працює правило: чим ширше плечі, тим вже виглядає талія.

Обираємо речі з легко драпіруються тканин, щоб обсяг не кидався в очі.

© Instagram @sp.gepur.nadi, @medea_maris_studio

Який з нарядів зірок з непропорційно великими рукавами ви готові носити?

Фото на анонс: Instagram @anna_artukhova, @veraoralov, @favoritki