Стала відома приблизна дата хрещення сина принца Гаррі і Меган Маркл

762

З тих пір, як принц Гаррі і Меган Маркл стали батьками Арчі Харрісона, шанувальники будують різні припущення про те, коли відбудеться хрещення малюка. Однак Сассексы ніякої офіційної інформації з цього приводу не повідомляли.

Читайте також:Принц Гаррі і Меган Маркл показали новонародженого сина

Втім, вони і раніше не поспішали ділитися новинами про дитині. Нагадаємо, сина принц Гаррі і Меган Маркл продемонстрували лише через кілька днів після народження, порушивши багаторічну традицію королівської сім’ї. Потім молоді батьки тримали інтригу ще кілька годин, адже ім’я первістка вони розкрили лише після того, як Єлизавета II відвідала молодшого правнука.

Сына принца Гарри представили королеве Елизавете II и принцу Филиппу© Instagram @theroyalfamily

Як стало відомо британським виданням, церемонія хрещення малюка Арчі імовірно відбудеться 4 липня. За інформацією джерела, близького до подружньої сім’ї, Сассексы вибрали цю дату, поєднавши важливий день своєї сім’ї із Днем незалежності Америки, щоб могли бути присутні друзі Меган Маркл.

Хто буде в числі гостей з-за океану? Швидше за все, приїде мама герцогині Сассекской, Дорія Рэгланд, а також подруги герцогині – тенісистка Серена Вільямс і стиліст Джессіка Малруні. Є думка, що дівчата стануть хрещеними малюка Арчі.

Потенциальные крестные Арчи Харрисона - Джессика Малруни, Серена Уильямс и Миша НонаЗліва направо: Джессіка Малруні, Серена Вільямс і Міша Нона. © Особисті блоги зірок

Серед імен потенційних хрещених батьків також називають модельєра Михайла Нону, а також друзів принца Гаррі – Олександра Гилкса і Джейка Уоррена.

Потенциальные крестные Арчи Харрисона – Александр Гилкс и Джейк УорренЗліва направо: Олександр Гілкс і Джейк Уоррен. © Instagram @gilkesa, @esinsider

Зазначимо, що королівський палац поки не дав офіційного коментаря щодо можливої дати хрестин молодшої правнука глави британської монархії. Хоча зазвичай дату оприлюднять за 2 тижні до церемонії.

Британські видання також наголошують, що церемонія хрещення первістка Сассексов відбудеться, швидше за все, в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку, де закохані одружилися. Там же, до речі, в 1984 році був хрещений і сам принц Гаррі.

Передбачається, що церемонію проведуть преподобний Девід Коннер і архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі. Він же хрестив і саму Меган, якій заради коханого перед весіллям довелося прийняти англіканську віру.

Крестильное платье Виндзоров© Instagram @britishxfamily

У день хрестин Арчі одягне традиційне плаття з мережива – копію того, що королева Вікторія в 1841 році замовила для хрестин своєї дочки. У цьому вбранні були хрещені 62 королівських дитини (включаючи п’ятьох монархів). У 2004 році внучка королеви – леді Луїза Віндзор – останньою одягла сукню. Після наряд вирішили зберегти і зробили копію, яку використовують з тих пір.

Крестильное платье Виндзоров и его копия© Instagram @hrhprinceharryandmeghan

Плдробнее:Все про хрестини сина принца Гаррі і Меган Маркл

До речі, інсайдери відзначають, що королева Єлизавета II таїнство може і не відвідати з-за заздалегідь узгоджених заходів. Втім, на хрестинах принца Луї Єлизавета II теж не була присутня. Однак, за останньою інформацією, якщо церемонія відбудеться в проміжку з 4 до 8 липня включно, глава британської монархії, можливо, і відвідає її. Так як саме в ці дати у прабабусі юного Арчі Харрісона перерва між двома поїздками.

Читайте також:

  • Хрестини принца Луї: як пройшло свято
  • 6-й пішов: хрестильне плаття принца Луї
  • Єралаш дня (відео): самі веселі королівські хрестини
Фото на анонс: © Instagram @kensingtonroyal, @sussexroyal, YouTube