Стан здоров’я лариси гузєєвої 19 жовтня 2021 року: неприємні зізнання і самотність в комунарці

440

Ковидні зведення з комунарки стають все тривожніше. Ні, медики не повідомили про нові важкі симптоми, що проявилися у головної свахи країни, і не знайшли чергову причину для погіршення її самопочуття. Але стан здоров’я лариси гузєєвої 19 жовтня 2021 року, як і будь-якого іншого пацієнта, багато в чому залежить від її настрою, а він, судячи з усього, не на висоті.

Шанувальники телеведучої відносно спокійні, адже поки що поразка легенів тримається на позначці 65% і не прогресує, що вже є хорошим знаком.

Лікарі в комунарці готові почати лікування киснем і перевести ларису в реанімацію, якщо це знадобиться, але, судячи з усього, хворобу вдалося якщо не звернути назад, то заморозити. Ймовірно, допомогло вітчизняне ліки» артлегіа», яке гузеевой призначили в перший тиждень після госпіталізації.

Препарат прописують для лікування середньотяжких пацієнтів-саме так і була визначена телесваха. Медики використовували «артлегію», щоб запобігти цитокіновий шторм, що є найгіршим розвитком подій при ковіді. Тому фанати зірки впевнені: криза минула, і стан здоров’я лариси гузєєвої 19 жовтня 2021 стабільно. Але, здається, вона сама зовсім не спокійна …

Несподівано телеведуча вийшла на зв’язок в instagram і заявила: «нічого не змінилося за ці три тижні — світ не зупинився, життя для всіх йде в звичайному режимі».

Ці слова, просочені меланхолією, злякали передплатників артистки-звідки ж таке зневіра? «ти один на один зі своїми проблемами і повинен про це знати і бути готовим. Я не була готова. Переглянула все, що було до. Буду вчитися всьому заново-вірус жорстокий», — продовжила гузєєва.

Складно сказати, що означають її слова-невже це натяк на погіршення? з іншого боку, раз телеведуча має сили на instagram, значить, вона у свідомості і може спілкуватися з аудиторією, що стала робити, до речі, значно частіше.

Судячи з усього, артистка мала на увазі, що не вакцинувалася і шкодує про це, адже лікарі впевнені: саме відсутність щеплення зумовило стан здоров’я лариси гузєєвої 19 жовтня 2021 року — встигни вона поставити обидва уколи, хвороба могла б протікати легше.

Єлизавета чепрасова