Блуза гжель пов’язана в техніці ірландського мережива. Робота елени павленко

742

Блуза «гжель» пов’язана в техніці ірландського мережива. Використовувалася пряжа «егіато 16», 100% бавовна. На сіточку ниточка «егіато 25» пряжа виробництва італія. Гачок на мотиви 1, на сіточку 0,25 кловер.

  • цікава добірка на kru4ok.ru !!!
  • техніка в’язання ірландського мережива, схеми мотивів, авторські моделі та відео уроки
  • … І 8 коментарів

Спочатку робиться форма блузи, кріпиться на планшеті (з поролону або утеплювача). Далі в’яжуться мотиви з пряжі за схемами. Але я їх трохи змінила.

Квітка з круглими пелюстками в’язала по 6 пелюсток.

Квітка з тонкими гострими пелюстками в’язала 11 пелюсток. Спочатку 6 повітряних петель, закривала в кільце. По кільцю в’язала стовпчики без накидов, потім в’язала пелюстки з гострими кінчиками, тобто спочатку ланцюжок, потім на кінці два стовпчики без накиду, потім два напівстовпчика з накидом, потім стовпчики з накидом до початку пелюстки.

Листок теж змінила, тобто з одного й іншого боку в’язала щільну в’язку без візерунка, змінюючи колір нитки.

Всі квіточки обв’язала за верхню часточку петлі на краю: повітряна петля, сполучна петля за верхню часточку петлі на краю, повітряна петля, сполучна петля за верхню часточку петлі на краю.

Стеблинки в’язала шнуром гусеничка і обв’язала також як пелюстки квітів, тільки на загострених місцях пропускала на гусениці три петлі і брала відразу четверту.

Робимо композицію на викрійці. Елементи кладемо обличчям в низ. Кріпимо елементи шпильками. Далі в’яжемо нерегулярну сітку пряжею» єгипто 25 » гачком №0,5.

Знімаємо частини блузи з планшета і викрійки і розпарюємо під праскою. Бокові шви і виточки зв’язуються: приколює до планшета один до одного (між краями 2-3см) в’яжемо сіточку. Так шва не буде видно. Блуза готова.

У світі існує безліч різних варіацій і форм жіночих капелюшків на будь-який час року. А так як теплі капелюхи і панами знову в моді, ми вирішили підготувати для вас велику добірку схем і описів по

Читати далі…

Сукня» троянди анни » пов’язана в техніці ірландського мережива. Мотиви пов’язані по ідеї вертен а. Пряжа єгипто-16 100% бавовна. На сіточку — 25. Для обробки мотивів брала віскозу»сапфір люкс». Пряжа виробництва італія. Мотиви

Читати далі…

Блуза» квітковий розсип » пов’язана в техніці ірландського мережива. Робота авторська. Використовувалася пряжа «віолет», «максі» 100% бавовна і для обробки матів «туліп», «атлас» 100% поліестер. На сіточку ниточка «канаріс». Пряжа виробництва туреччини. Опис блузи: спочатку робиться форма блузи,