Стрибок у безодню: 17-річний син Наталії Водянової вразив шанувальників своєю безстрашністю

545

37-річна Наталія Водянова – одна з найвідоміших багатодітних матусь у світі. Вона – світова супермодель і щаслива мама, яка виховує п’ятьох дітей. 18-річний Лукас Олександр, 13-річна Нева і 12-річний Віктор з’явилися на світ у шлюбі Наталії з британським аристократом Джастіном Портманом, а 5-річний Максим і 3-річний Роман народилися в нинішніх відносинах моделі з французьким бізнесменом Антуаном Арно.

Знаменитість не часто ділиться сімейними знімками з дітьми, тому кожне таке фото стає справжнім подарунком для численних шанувальників Водянової.

© Instagram @natasupernova

Кілька днів тому зірка світових подіумів приїхала в Москву. На радість численних шанувальників вона приїхала не одна, а в компанії старших дітей. В особистому блозі знаменитість опублікувала чудовий кадр, на якому вона разом зі спадкоємцями позує в парку «Заряддя» на тлі Храму Василія Блаженного.

До речі, відомо, що Водянова приїхала в столицю з діловим візитом. 18 жовтня фонд «Оголені серця» на чолі з супермоделлю відкрив в Чертаново 206-й за рахунком парк. Там діти зможуть грати, займатися спортом і проводити футбольні змагання.

© Instagram @natasupernova

Вихідні знаменита матуся вирішила провести в Сочі і саме там її старший син Лукас зважився стрибнути з висоти близько 2 тисяч метрів. Саме в тематичному парку знаходиться одна з найвищих в Європі бейс-джампинговых вишок.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 20, 2019 at 6:10am PDT

Захоплені шанувальники безстрашністю зоряного спадкоємця і спокоєм зіркової матусі. Вони залишають компліменти зоряного сімейства і сподіваються, що наступного разу Наталя привезе на батьківщину всіх своїх дітей.

До речі, Сочі-парк вважається єдиним російським парком, який увійшов в топ-25 рейтингу TripAdvisor «Кращі парки Європи». На його території розташовано стилізований під середньовічний чотиризірковий замок-готель «Богатир» і парк розваг з 20 новими сучасними атракціонами – дитячими, сімейними і екстремальними. Три з цих атракціонів унікальні не тільки для Росії, але і Європи.

До речі, старших дітей Водянова не приховує в соцмережах і з радістю ділиться їх фотографіями, а от молодші поки вкрай рідко фігурують в її особистому блозі і знаменитість намагається не показувати їх особи в публічному полі. Свого молодшого сина Романа вона розсекретила зовсім недавно. Відомо, що малюк народився в один день з його батьком Антуаном і в честь подвійного свята Наталія вперше показала наймолодшого в особистому блозі. Шанувальники відзначають, що хлопчик узяв все найкраще від обох батьків і поки складно судити, на кого більше схожий Роман.

Читайте також:Чудовий карапуз: Наталія Водянова вперше показала обличчя молодшого сина

Варто зазначити, що разом із спадкоємцями Водянова проживає в Парижі. А в одному з інтерв’ю Наталя розповідала, яких принципів дотримується у вихованні дітей:

Біля Неви і Віктора ще й заняття в консерваторії, годину в день – фортепіано. Всі вони люблять спорт, читають, малюють. У мене дуже працьовиті діти. Я ніколи не нав’язую їм свою точку зору. Вважаю, дитина може почути тільки тоді, коли ти ведеш з ним переговори на рівних. Я намагаюся дітей направляти. Не можу сказати, що балую їх. Вони так виховані, що взагалі рідко щось хочуть і просять, головна їх цінність – це вільний час.

До речі, єдина дочка Наталії Водянової вже визначилася з майбутньою професією. Нева любить класичну музику і чудово грає на фортепіано. Як писав тижневик «7 Днів», дівчинка навіть на «відмінно» склала іспит в музичній школі.

Суддівство не було занадто суворим, — розповіла Наталя, — але дочка готувалася до іспиту дуже серйозно. Музика — її пристрасть! Будинки Неву не відірвати від фортепіано. Вона мені навіть заявила, що буде тільки музикантом, — з гордістю зізналася зіркова мама.

© Instagram @natasupernova
Фото на анонс: Instagram @natasupernova