Це так мило! Як принцеса Шарлотта відноситься до сина дядька Гаррі?

972

Кембриджі і Сассексы рідко проводять час разом. Але коли це відбувається, користувачі Мережі намагаються розгадати, які між ними стосунки. Черговий привід видався після матчу в поло, в якому брали участь принци Вільям і Гаррі. Разом з герцогами на гру приїхали і їхні домочадці. Причому в повному складі!

© Instagram @sussexroyal
© Instagram @sussexroyal

Поки сини леді Діани билися за перемогу, їх обраниці і діти також не нудьгували. У Мережі чимало фото, на яких Меган Маркл з маленьким Арчі на руках знаходиться поруч з Кейт Міддлтон і юними Кембриджами. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Gala Magazine Germany (@gala_magazin) on Jul 10, 2019 at 8:28am PDT

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Jul 10, 2019 at 9:01am PDT

Більше фото:Група підтримки: Меган Маркл і Кейт Міддлтон з дітьми прийшли на королівський матч з поло

Як зазначило джерело, близьке до королівської сім’ї, принц Джордж і принцеса Шарлотта люблять свого кузена Арчі Харрісона.

Шарлотта звертається з сином принца Гаррі і Меган Маркл як з маленькою лялькою і завжди цікавиться ним, — інформує інсайдер.

Нагадаємо, Сассексы воліють приховувати свого сина від громадськості. Як зазначають західні видання, принцу Джорджу і принцеса Шарлотті вдалося пограти з кузеном і після завершення параду Trooping the Colour — офіційного святкування дня народження королеви Єлизавети II. Виявилося, що Арчі привозили в Букінгемський палац, але на балконі його не було.

© Instagram @instylemagazine

Читайте також:В честь дня народження королеви: 7 яскравих епізодів з урочистих парадів різних років

Цікаво, що син герцога Сассекського так само неймовірно схожий на свого двоюрідного діда принца Ендрю, як і молодший дитина Кембриджів. Фамільне схожість у кузенів Арчі і Луї з принцом Ендрю, коли той був у ніжному віці, очевидно: круглий овал обличчя, кирпатий носик, високий лоб, лінія брів. Порівняйте ці фото!

© Instagram @thewindsorsfamily, @sussexroyal, @kensingtonroyal

Цікаво, чи збережеться схожість з принцом Ендрю по мірі дорослішання малюків?.. А от принцеса Шарлотта виявилася копією своєї тітки-моделі, тут фотодоказ.

Фото на анонс: Instagram @kensingtonroyal, @hellomag