Сукні-пенали і спідниці-олівці: вбрання Меган Маркл представлять на виставці

1136

Серіал «Форс-мажори» з Меган Маркл в головній ролі підходить до кінця. І хоча актриса покинула знімальний команду після заручин з принцом Гаррі, творці щосили використовують імідж герцогині. 17 липня в Лос-Анджелесі відкрилася виставка, де представили костюми головних героїв серіалу. Очікується, що привезуть і наряди Рейчел Зейн, яку зіграла Меган.

Актеры сериала © Depositphotos

Виставка буде відкрита до 15 вересня у медіа-центрі Палей. Художник по костюмах серіалу Джолі Андреатта розповідала, що до костюмів Маркл ставилися з особливим трепетом:

Ми з Меган обожнювали одяг Рейчел. Ми завжди говорили між собою, що мріємо жити в гардеробній цієї героїні так само сильно, як діти мріють жити в кондитерській.

Гардероб Меган Маркл из сериала © Facebook @SUITSonUSA

Шанувальники відзначають, що Меган Маркл продовжує надихатися образами своєї героїні. На світські заходи герцогиня часто приходить в брючних костюмах, спідниці-олівці і строгих блузках.

View this post on Instagram

A post shared by suits_usa (@suits_usa) on Jun 11, 2017 о 11:07am PDT

Герцогиня, як і її героїня Рейчел, також без розуму від човників з гострими носами на високій шпильці, суконь-пеналів і спідниць-олівців.

Меган Маркл на экране и в образе герцогини© Instagram @kensingtonroyal, Facebook @SUITSonUSA

Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі почали зустрічатися в 2016 році, а через рік оголосили про заручини. Заради любові Меган довелося відмовитися від акторської кар’єри та соціальних мереж.

© Instagram @sussexroyal

Майбутня герцогиня завершила співпраця з серіалом «Форс-мажори», де виконувала головну роль в протягом багатьох років. Крім того, Маркл перестала вести свій лайфстайл-блог Tig. Зараз герцогиня займається державними справами, а також виховує сина Арчі.

Фото на анонс: © Depositphotos, Facebook @SUITSonUSA