Суперпапа: Оскар Кучера розповів про будні батька пятьох дітей

550

44-річний Оскар Кучера успішно поєднує кар’єру телеведучого, актора і шоумена з вихованням тепер уже п’ятьох дітей. 9 липня він та його дружина Юлія знову стали батьками – дружина артиста подарувала йому сина, ім’я якого пара поки не розкриває. Нагадаємо, що в першому шлюбі з психологом Майєю Маркової на світ з’явився первісток Кучери, син Олександр. Нинішня дружина Оскара Юлія подарувала йому, крім новонародженого хлопчика, синів Олександра, Данила і дочка Алісію.

Нещодавно у своєму особистому блозі Юлія виклала зворушливі кадри в честь святкування першого місяця з народження сина. З цієї нагоди чоловік влаштував сім’ї справжній сюрприз: дочки подарував оберемок ніжно-рожевих кульок, а дружині – красивий букет квітів, куди вклав записку з теплими побажаннями.

Оскар Кучера поздравил жену© Instagram @Juliakuchera

Багатодітний батько не приховує спадкоємців, але інформацією про них ділиться дозовано. У цьому місяці актор дав інтерв’ю журналу «Телепрограма» і зізнався, що вперше був присутній на пологах.

Я страшенно нервував, і єдине, що пам’ятаю, як періодично ловив себе на думці: навіщо я ходжу туди-сюди по порівняно невеликій кімнаті, в якій і так достатньо народу? — розповів Кучера.

Знаменитий батько вважає, що новонароджений син найбільше схожий на старшого брата Сашу, хоч і визнає, що поки рано про це говорити.

© Instagram @oskarkuchera

А сьогодні Кучера вперше розповів про будні суперпапы, який виховує не одного, не двох і навіть не трьох дітей! Він також поскаржився шанувальникам, що дуже сумує, коли довго не бачить своїх спадкоємців, хоч іноді і йому потрібен відпочинок:

Останнім часом змі почали представляти мене як якогось суперпапу! Можна подумати, що у мене в одного на землі п’ятеро дітей😊… Не, я звичайно суперпапа, тут і обговорювати нічого (запитайте у моїх дітей😂😂😂), І перед тим, як полетіти на спецзавдання у відкритий космос, я, природно, всіх нагодую, перевірю уроки і покладу спати😂😂😂⠀Але! ніщо людське мені не чуже! Про що я: просто коли вдома багато дітей це звичайно здорово, але іноді дуже шумно і активно! І від цього деколи хочеться втекти (хоч у відкритий космос🤪) І коли це вдається на день, інший, то я радію як школярі скасування занять!😜 Однак зараз я вже три тижні без сім’ї і треба б радіти з цього приводу, а мені ну прямо як води в пустелі не вистачає цього шуму будинку, дурних питань і не менш безглуздих (на мій погляд) прохання!)))🤦🏻♂️⠀Коротше, жах як сумую за родиною! І дні вважаю, коли вже полечу до них!❤

© Instagram @oskarkuchera

Шанувальники подякували артиста за щирість і поділилися своїми історіями:

Відпочивати від дітей!? Ви це про що? Проходить один день — все кінець світу ! Як вони там! Що з ними! Починаєш щогодини дзвонити, потім сумуєш, хвилюєшся чогось! 👍👍

Мені до супермами далеко ще, поки тільки три доньки😊 Відпочиваю поїздками на день у повній самоті 😂

Оскар ви молодець!!!👍 Не тільки супер папа але і супер все інше Але не без праці вашої дружини супер мами💐👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏❤️

Варто відзначити, що Оскар з гордістю говорить про своїх дітей і вперше детально розповів про їх цікавих і не банальних захоплення в недавньому інтерв’ю:

Всі наші діти малюють — вони вчаться живопису в Строганівської художній академії на підготовчих курсах. Аліса нещодавно поступила в Московську державну академію хореографії, ще дочка захоплюється кінним спортом. Найстарший служить в дитячому музичному театрі і вже знімається в серіалі. Артист! Я так розумію, готує себе до вступу в театральний інститут. Плюс вони з хлопцями створили свою рок-групу, в якій син грає на барабанах.

Середній син, Сашко, знайшов себе в дивному виді спорту, який називається хайдонк — це бої на мечах, і вже отримав свій перший пояс. Йому з ранніх років подобалося бути лицарем: він захоплювався колекціонуванням мечів, щитів, а тепер дитячі захоплення дали про себе знати, і він вже другий рік займається хайдонком. Син ще й добре вчиться: виграв Всеросійську олімпіаду з економіки серед учнів восьмих класів.

Данилові 12 років, він довго займався хокеєм, потім став ходити на футбол. Але зараз секція, яку він відвідував, закрилася, а возити дитину кудись далеко не дуже зручно. Думаю, що восени вирішимо це питання. Висновок такий: діти у нас — молодці!

© Instagram @juliakuchera
Фото на анонс: Instagram @oskarkuchera, @dni_rojdeniya_akterov_