Акцент на фісташковий колір: Шарлотта Казірагі хрестила 8-місячного сина

946

Минулий тиждень був дуже насиченим для 32-літньої Шарлотти Казірагі і її обранця, 38-річного французького продюсера Дмитра Рассама. Нагадаємо, закохані стали подружжям, оформивши свої відносини 1 червня. Це була красива весілля!

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Jun 2, 2019 at 3:31am PDT

Детальніше:Як пройшло весілля Шарлотта Казірагі

Західні видання зазначали, що молодята планували в день весілля також і хрестити сина Балтазара, який з’явився на світ у жовтні минулого року. Однак такий намір було кілька незрозумілим: навіщо об’єднувати дві важливі дати?

Виявилося, що батьки малюка хрестили сина напередодні свого весілля – 31 травня. Це була закрита церемонія. Як вдалося з’ясувати, Шарлотта Казірагі і Дмитро Рассам точно запросили П’єра і Беатріс Казірагі з їхніми малюками. Можливо, були й інші члени родини, які приїхали на весілля, але поки інших фотографій з урочистостей немає. Церемонія хрещення відбулася в каплиці Святого Іоанна Хрестителя княжого палацу в Монако.

© Instagram @madameei

Читайте також:Королівські хрестини: принц Гаррі став батьком

Для дня хрестин сина Шарлотта Казірагі вибрала сукню фісташкового відтінку з мереживними вставками. А Дмитро Рассам надів костюм ніжно-блакитного кольору з краваткою в тон образу на той момент ще своєї нареченої. Як виглядав Бальтазар, дізнатися не вдалося з тієї причини, що малюк знаходився в колясці.

© Instagram @madameei

Сподіваємося, що молоді батьки все ж розсекретять фотографії з хрестин своєї дитини.

Фото на анонс: Instagram @elleindonesia