Схожість вражає: Павло Трубінер поділився рідкісним кадром з синами

1383

43-річний Павло Трубінер — популярний і затребуваний актор, але головна його роль — батько трьох дітей і люблячий чоловік. Він одружений на актрисі Юлії Мельникової, і у них росте чудова дочка Єлизавета (3). Також від першого шлюбу у Павла є двоє дорослих синів — Павло (20) і Олександр (16).

© Instagram @paveltrubiner_official

Зоряний батько рідко ділиться подробицями особистого життя, проте з задоволенням публікує в особистому блозі теплі сімейні кадри з донькою і дружиною, а ось знімки його синів з’являються в його соцмережах рідко, тому кожен кадр зі старшими спадкоємцями викликає захват шанувальників. Так в честь Дня синів актор показав чудовий портрет зі своїми хлопцями.

© Instagram @paveltrubiner_official

Захоплені шанувальники відзначають, що хлопці неймовірно схожі на свого знаменитого батька і залишають компліменти зоряного сімейства.

Зі святом Павло! Всього доброго! Будьте щасливі!!! Хлопчаки просто ваша копія)

Вітаю! Сини дуже схожі на тата. ЗдОрово!

Шикарний кадр! Красиві всі! Дай вам Боже щастя! Завжди!

© Instagram @paveltrubiner_official

Нагадаємо, що Павло і Олександр з’явилися на світ у шлюбі Павла і спортсменки Ольги Мухортовою. Незважаючи на розлучення, актор намагається якомога частіше бачитися з дорослими спадкоємцями. Павло серйозно захоплений мотокросом, бере участь у міжнародних змаганнях, а молодший Олександр займається картингом і планує вступати в МАДІ.

Хлопці в прекрасних стосунках з другою дружиною батька і обожнюють свою молодшу сестричку.

© Instagram @pashajunior, @sashatrubiner

Стосунки у нас склалися з першої зустрічі, мені не довелося завойовувати визнання. Я вела себе абсолютно природно, щиро їх полюбила, і, сподіваюся, це взаємно. Навіть на початку нашого спілкування ми весело проводили час утрьох, коли Паша був на зйомках. У Лізі вони обожнюють, і вона братів обожнює. Хлопчики і з пологового будинку нас забирали, і зараз допомагають у всьому. Звичайно, у хлопців свої справи, навчання, і буває, що вони не бачаться тиждень-два, але коли брати приїжджають, Лізу від них не відірвати. Спочатку обіймає їх довго-довго і тільки потім починає грати, – розповідала дружина Павла у торішньому інтерв’ю.

© Instagram @pashajunior

До речі, раніше Павло зізнавався, що дуже мріяв про дочку. Коли народилися сини, він був ще дуже молодий, щоб стати хорошим батьком, а з народженням дочки все змінилося.

Коли з’явилися на світ хлопчики, я ще багато чого не знав, не розумів, а з Лізою все було по-іншому. До того ж вона дівчинка, їй потрібно більше ніжності, готовий цілодобово обніматися і цілуватися з донькою! – говорив зоряний батько. – Ліза обожнює дивитися в телефоні зарубіжні мультики. А з російських любить музичні історії типу «Бременських музикантів» і «Летючого корабля». На ніч я їй завжди читаю казки власного виробництва…

© Instagram @paveltrubiner_official

Читайте також:Все по-іншому: Павло Трубінер розповів про довгоочікуваної доньки

Нагадаємо, що Павло і його нинішня дружина Юлія Мельникова познайомилися 1 листопада 2010 року, а рівно через 6 років в той же день, на світ з’явилася їхня дочка Ліза. Їх звела робота: за визнанням зіркової пари, це була любов з першого погляду. Шанувальники та колеги вважають їх однією з найбільш красивих і міцних пар нашого кіно.

© Instagram @paveltrubiner_official
Фото на анонс: © Instagram @paveltrubiner_official