Схуднути за 2-3 дні: Вікторія Макарська поділилася своєю експрес-дієтою

491

46-річна Вікторія Макарська не приховує, що у неї, як і у багатьох жінок виникають проблеми з вагою. «А от нічого було друге підборіддя наїдати, знаючи, що він в екран не поміщається:)))», – жартує з цього приводу артистка. Або під час прямих ефірів в блозі розповідає, що починає «припухати».

Читайте також:Ірина Дубцова розповіла, як схуднути за 6 днів

Що потрібно в цьому випадку робити? Вірно, худнути! Перевірений спосіб у Вікторії Макарской є. І це не жорстка дієта, під час якої паморочиться від голоду голова. Все простіше і навіть смачніше. Популярна артистка розповіла про свою огіркової дієті, яка результативна вже за 2-3 дні.

Мета – вивести зайву рідину з організму, згадати або вперше побачити, як це гарно виглядає: втягнутий живіт і обличчя свіженьке таке, підтягнуте, знаєте, таке, коли дуже подобаєшся собі з ранку в дзеркалі:) І стрепенутися з’явилася 100%-й надії, що ще дуже навіть можна влізти в ті ще дуже навіть хороші речі, які давно не влазила, або куплені в шопинговом екстазі з розряду «схудну до літа!» ))), – розповідає про детокс-дієти Вікторія Макарська.

Виктория Макарская© Instagram @makarskie

Вранці:

З пробудження до 13.00 – один або два скромних білкових сніданку.

Наприклад: 1-й сніданок 2 варених яйця

2-й сніданок – маленька мисочка сиру. Вода – мінімум півтора літра в день. Краще 2 літра.

Кава виключити.

З 13.00 до 19.00 – хрумкаем тільки свіжі огірки без солі! Скільки влізе. П’ємо воду. У кого низький тиск можна пити замість кави-чай пуер.

З 19.00 до ранку – нічого не їсти і не пити.

В такому режимі живемо хто скільки зможе🤣Бажано 2-3 дні.

Вікторія коментує і зміни, які відбулися з нею після дієти: «Легкість в тілі і пішла рідина натякають на те, що вже зовсім не соромно одягнути трико і пострибати у фітнесі:) Шлунок скорочується. Почала реально менше їсти. Все здається пересоленим. Хочеться правильних продуктів».

А щоб зайва вага не накопичувався, дружина популярного артиста Антона Макарського радить харчуватися за «правилом кулачка». Вікторія зазначила, що дізналася про це від професійного дієтолога, досвіду якого довіряє.

Сенс методу в тому, щоб кількість їжі з’їдати об’ємом не більше розміру свого кулака – це саме та кількість, яка необхідна організму для задоволення почуття голоду без переїдання.

Однак, ми рекомендуємо перед застосуванням огіркової дієти порадитися з лікарем. І не забувайте, що подібні обмеження в їжі краще дотримуватися не більше 1-2 доби, як розвантажувальних днів, а не як довгострокове засіб.

А що вам ближче: експрес-дієти для схуднення або правильне харчування і контроль за вагою?

Читайте також:

  • В Ізраїлі так: Вікторія Макарська назвала несподівані продукти меню для годуючих мам
  • Мама втомилася: Вікторія Макарська поділилася ефективним рецептом повернення бадьорості
  • Схуднути за тиждень: Олена Малишева поділилася меню своєї експрес-дієти
Фото на анонс: © Depositphotos, особистий блог зірки