Три покоління на одному фото: брат Ігоря Верника поділився сімейним знімком

1518

Сьогодні у відомій родині Верников велика подія – іменитого режисера і художник Еміль Вернику виповнюється 95 років! У зв’язку з цією радісною подією його син Вадим опублікував зворушливий пост у своєму особистому блозі, привітавши улюбленого батька з ювілеєм:

У нашого тата сьогодні ювілей. Він не любить озвучувати цифри, оскільки живе зовсім за іншими законами. Його енергії можна тільки позаздрити, його уподобання і смак до життя співзвучні молодості, а його допитливість всеїдна. Нещодавно він завів свою сторінку в инстаграме («як же я без инстаграма, якщо він у всіх є?»), він радіє будь-якій можливості сісти за кермо, на «ти» з комп’ютером. Для наших друзів він просто «Еміль», — так його називають і Федір Бондарчук, і Пауліна, і Андрій Бурковський. Еміль співзвучний часу, і тому живе яскраво і дуже інтенсивно. Він, звичайно, легенда — легенда радіо, але абсолютно не відчуває своєї величі, залишаючись дуже скромною людиною… І все-таки я озвучу його вік — 95 років. А ця фотографія зроблена Метром Сергієм Берменьевым десять днів тому. З днем народження, Тато! Так тримати!

© Instagram @vadim_vernik

Шанувальники прославленої прізвища залишили величезну кількість теплих слів і привітань в коментарях:

Вітаю!!!! всього самого хорошого!!!! До 120!!!!

Чудовий ! Прекрасний! Світлий! З днем рожденияяя!!!Здоров’я, здоров’я, здоров’я!!!!!!!😍

Вітаю!!! У нього прекрасні сини! 🖤

© Instagram @ivernik

До речі, багато читачів особистого блогу відзначають схожість між усіма чоловіками: особливо схожий на свого тата — Ігоря — молодший з Верников, Григорій. Він також пішов по стопах батька і став актором: зараз він навчається на третьому курсі Школи-студії МХАТ, де 40 років тому навчався його батько.

Я аж до 11 класу не був впевнений, що піду в театральний. На різних етапах у мене виникали ті чи інші думки, але, як правило, я чітко не знав, що конкретно вибрати. Але в родині на мене ніколи не тиснули. Навпаки, мені говорили: «Ти повинен робити те, що подобається тобі, розповів син актора в інтерв’ю «Вокруг ТВ».

© Instagram @emilvernik

Незважаючи на те, що Григорій тільки вчиться, вона вже знімається в кіно. Судячи з кількості фотографій з батьком в його особистому блозі, тато з сином дуже близькі і проводять багато часу разом.

© Instagram @gr_vernik

Про своє особисте життя Ігор Верник практично не поширюється, однак відомо, що на Марії Верник актор одружився в 1999 році, і вони прожили 10 років разом. Після розставання парі вдалося зберегти теплі стосунки заради сина, і вони спілкуються досі.

© Instagram @maryvernik

Читайте також:

  • Не тільки актор: син Марії Миронової освоює нову професію
  • Дуже особиста: Марія Машкова відверто розповіла про стосунки з батьками
  • Юна актриса Березня Тимофєєва розповіла про заповітний подарунок від Євгена Миронова
Фото на анонс: Instagram @ivernik