Струнка! Шанувальники вражені перетворенням Катерини Стриженовой

486

Катерина Стриженова недавно серйозно взялася за себе: фізичні навантаження з тренером, спецменю, розроблене дієтологом… Перші тренування завжди проходять з працею і сприймаються болісно. Приблизно так і було у телеведучої, коли вона вирішила зайнятися фізичними навантаженнями.

«Ви скучили за тренуванні?», питає мене @arsen_dallakyan .«Нееет!», чесно відповідаю я. М’язи вже не болять, але легкість не відчуваю, – прокоментувала відеоролик з кадрами тренування телеведуча.

View this post on Instagram

A post shared by Катерина Стриженова (@strizhenovae) on Oct 12, 2018 at 10:59am PDT

Тепер же Катерина Стриженова довела, що всі старання були не марними. У своєму особистому блозі вона опублікувала фото, на якому продемонструвала помітно постройневшую фігуру.

© Instagram @strizhenovae

Передплатники оцінили перетворення телеведучої, а багато, звичайно, стали цікавитися секретами її стрункості.

Я за півроку на кетодиете скинула 12 кг і тепер намагаюся тримати результат. На кетодиете сиділа тимчасово. А 7 кг скинути за місяць реально тільки з допомогою спецтаблеток, які гасять апетит, але я вам не раджу, вони шкідливі. Але чим більше у вас зайвого, тим легше йдуть кг! – написала у коментарі до фото Катерина.

© Instagram @irinanemolovskaya, @irinanemolovskaya

Відомо, що дієтолог рекомендував телеведучої низкоуглеводное меню з великим вмістом корисних жирів. Так що Катерина Стриженова сміливо додає в свій раціон авокадо, рибу, сири та вершкове масло. А ось улюблені фрукти довелося замінити зеленню і овочами.

Низкоуглеводная диета Екатерины Стриженовой© Depositphotos

Раніше Катерина детальніше рассказывыла про своїх тренуваннях:

Сьогодні 12-е заняття на Power plate . Арсен говорить ,що повинна настати ейфорія після тренування,а мені щоразу хочеться все кинути…. Я одна така #неправильна?Ви відчуваєте щастя ,задираючи ноги вище голови.

© Instagram @strizhenovae

Ура! Я зменшилася на один розмір!За місяць тренувань втратила 4кг200гр Звичайно ,без особливого режиму харчування це було б неможливо, – похвалилася Стриженова кілька місяців тому.

View this post on Instagram

A post shared by Катерина Стриженова (@strizhenovae) on Nov 3, 2018 at 12:44am PDT

Читайте також:

  • Мінус 4 кг і це – не межа: як худне Катерина Стриженова
  • Результат – є! Катерина Стриженова продемонструвала, як схудла
  • Дві лебедушки: неймовірно схудла Катерина Стриженова позує з 18-річною донькою
Фото на анонс: Instagram @strizhenovae