Східна ніч: Вікторія Дайнеко зазначила 4-й день народження доньки у стилі казки «Аладдін»

1583

32-річна Вікторія Дайнеко стала мамою в жовтні 2015 року. Артистка подарувала своєму чоловікові, музиканту Дмитру Клейману, дочка. Довгий час ім’я дівчинки співачка тримала в секреті. Однак ЗМІ удалочь з’ясувати, що дівчинку звати Лідія.

Варто відзначити, що Дайнеко — одна з найбільш закритих зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Зірка рідко ділиться фотографіями дочки в своїх соціальних мережах і мало, що розповідає про неї.

© Instagram @victoriadaineko

На цей раз Вікторія вирішила показати, як зазначила 4-й день народження дочки. У своєму особистому мікроблозі співачка опублікувала кілька знімків з свята в стилі казки «Аладдін».

4 роки моїй коханій дівчинці!!! ЧОТИРИ!!!😱😍❤️Зловити головних героїв нашої вечірки для фото було практично неможливо. Найкрасивіші і професійні актори ❤️❤️❤️ неймовірні! Діти в захваті!!! Мамина мрія зробити маленьку казку для дочки збулася! Моя дочка так щаслива що до неї прийшла справжня Дж’азмин😌❤️, – розповіла щаслива матуся про торжестві.

© Instagram @victoriadaineko
© Instagram @victoriadaineko

Раніше Дайнеко в популярному шоу на YouTube «Мати року» в інтерв’ю Олені Боровий розповіла, що не вважає себе суворою мамою. На її думку, дитині не можна постійно забороняти:

Найголовніше для мене — давати дитині залишатися наодинці з собою. Як людина, якого багато контролювали за життя, я знаю, наскільки це може дратувати. Згадуючи своє дитинство, я розумію, що іноді треба відпускати ситуацію і давати доньці можливість поколобродити!

Зірка розповіла, що її донька вже визначилася з професією — дівчинка дуже хоче стати співачкою. На ранках у дитячому садку час від часу дівчинка тренується виступати перед публікою. Крім того, Вікторія зазначає, що дівчинка буквально біжить на сцену, коли зіркова мама бере її з собою на гастролі. При цьому, для Дайнеко не важливо, яку професію в результаті вибере її дитина, найголовніше для артистки — щоб дівчинка виросла здоровою і щасливою.

© Instagram @victoriadaineko
Фото на анонс: Instagram @victoriadaineko