«Найкраща новина за 39 років»: актор Євген Пронін вперше стане батьком

1585

У перший місяць цього року 39-річний актор Євген Пронін одружився з Христиною Арустамовой. Євген і його обраниця вирішили розтягнути свою весільну казку на кілька місяців. Спочатку вони з’їздили у Венеції, потім відвідали Тоскану, де і влаштували велике свято в оточенні своїх рідних і друзів.

Детальніше:Казка триває: актор Євген Пронін показав фото з весілля в Тоскані

Евгений Пронин женился© Instagram @christina_arust

Відомо, що Євген зустрічався з Христиною два роки. Майбутнє подружжя познайомилося під час Тижня Моди в Москві. Дівчина на той час вчилася на третьому курсі МДУ. Обраниця актора за освітою магістр міжнародних відносин і політолог, але мріє стати продюсером. Також відомо, що Євген на 15 років старше Христини, однак різниця у віці не заважає їм бути щасливими.

До речі, раніше актор розповів про те, як зробив пропозицію своїй коханій. З’ясувалося, що у зоряної пари практично збігаються дати народження: в Євгена день народження 8 листопада, а в Христини 9. У зв’язку з цим у них утворилася традиція: на початку листопада їхати в спільне подорож і святкувати в дорозі. Зазвичай Євген і Христина подорожують по Європі, але в листопаді Євген вирішив змінити маршрут і запросив свою обраницю в Єсентуки і там біля підніжжя Ельбрусу несподівано для неї зробив пропозицію.

Було неймовірно красиво, ми літали на вертольоті… Ось це було правда романтично, – говорила раніше Христина. – Я не чекала пропозиції і не хотіла заміж. Ми обговорювали, що треба рухатися, що хочеться сім’ю, але у нас все так плавно минав, ніхто нікого не подпихивал, не підганяв. І пропозиція дуже несподівано сталося.

© Instagram @prokino, @christina_arust

Нагадаємо, що для Євгена це не перший шлюб. Він був одружений на зірці серіалу «Кухня», актрисі Катерині Кузнєцової, проте їх шлюб тривав лише рік.

Напевно, ми просто іноді не розуміли один одного. У нас з Катею були не зовсім прості стосунки. Ми були разом багато років, але при цьому рідко бачилися. Актори не завжди гарна пара, вони не завжди розмовляють однією мовою, не завжди дивляться в одну сторону. У професії — так, ми розуміли один одного без зайвих слів, не ревнували до партнерів по майданчику і спокійно ставилися до частих роз’їздів один одного. Ми розійшлися друзями і дуже вдячні один одному за час і досвід, який ми обидва отримали в цих відносинах, – розповів Євген в інтерв’ю журналу OK!

Евгений Пронин и Екатерина Кузнецова © Instagram @katykino

А сьогодні артист поділився приголомшливою новиною, що вперше стане батьком! У своєму особистому блозі він опублікував фото, де помітний кругленький животик подружжя.Зворушливий кадр він підписав дуже емоційно:

«Ти будеш татом Жень!» Найкраща новина космічного масштабу за минулі 39лет❤️🤪🚀

Евгений Пронин впервые станет отцом© Instagram @prokino, @christina_arust

Христина теж поділилася кадрами з цієї фотосесії, супроводивши їх зворушливим посланням:

Стан, коли стоїш на порозі чогось нового і грандіозного, відчуваєш прийдешнє всім єством і думаєш про нього з трепетом і безмежною любов’ю, яка скоро примножиться і залишиться на все життя ❤ ✨

Евгений Пронин впервые станет отцом© Instagram @christina_arust

Друзі, колеги по цеху і шанувальники засипали Євгена привітаннями:

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😘 (Кирило Жандаров)

Дуже за вас рада!!!!!🔥😘 (Ганна Михайлівська)

Вітаю 🙏. 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏👏👏👏🤗👍👍👍 Будьте щасливі і багато діток вам, Женя. 🤗Красиві!!!немає слів! А головне — щастя — сьогодення і майбутнє!

Вітаємо артиста з найближчим поповненням сім’ї і чекаємо новин!

Читайте також:

  • Буде поповнення? Дружина Віктора Добронравова показала кругленький животик
  • Актор Юрій Батурин вперше розповів про сина: «Я вимолив у Бога»
  • Офіційно: актриса Агнія Кузнєцова розсекретила першу вагітність
Фото на анонс: © Instagram @prokino