Сімейний відпочинок: Максим Віторган показав фото зі всіма дітьми

1325

46-річний Максим Віторган в ці дні насолоджується теплим морем і ласкавим сонцем на острові Кіпр. Відпочинок вдвічі приємніше, коли він проходить у приємному товаристві. І воно у артиста є!

Продовжувач зоряної акторської династії поділився фото, на якому знаходиться в оточенні своїх дітей: 23-річної Поліни, 18-річного Данила і Платона, якому в жовтні виповнилося 3 роки. Нагадаємо, старші діти артиста з’явилися в його відносинах з Вікторією Верберг. Молодший дитина була народжена у шлюбі з Ксенією Собчак. Багатодітний тато прокоментував фото в іронічній манері:

Схоже, все йде до того, що в старості обопьюсь…

© Instagram @mvitorgan

Читайте також:Фамільне схожість: Максим Віторган показав красуню-дочка

Фото екс-коханого з дітьми прокоментувала і Ксенія Собчак. Мама Платона зазначила:

Всі прекрасні які.

У числі тих, хто оцінив знімок багатодітного татуся, були й інші знаменитості:

Щастя 🙏🏻 (Єлизавета Боярська)

Красені (Яна Расковалова)

Зазначимо, що знаменитий тато пишається дітьми, хоча рідко про них розповідає. Відомо, що дочка Максима Віторгана вирішила піти по стопах батьків і теж стати актрисою. Після закінчення школи у 2013 році вона поступила в ГИТИС. Зараз робить успішні кроки в акторській кар’єрі.

© Instagram @polinavitorgan

Читайте також:Дочка Любові Толкалиной і Єгора Кончаловського розповіла, чому свого часу набрала вагу

А Данило захоплюється фотографією.

Моя вища поки досягнення – виставка фотографій кращих учнів школи IB World School у Лондоні: серед робіт був і мій знімок. Я не розлучаюся з Canon 5D Mark II. Беру його скрізь, – раніше розповідав про своє захоплення юнак. – Іноді з друзями ми спеціально їдемо на природу, щоб познімати. Особливо мені подобається Кореневское озеро в Красково. Там дуже красиво: туман, повалені дерева. Одного разу я знайшов відмінний кадр, але коли спробував його зафіксувати, ледь не впав у воду.

© Instagram @daniil_vitorgan

А маленький Платон активно розвивається. Дитина вчить іноземні мови, займається плаванням і подорожує.

© Instagram @mvitorgan
Фото на анонс: Instagram @mvitorgan, @mua_natalia_noskova