Сімейний портрет: Катерина Клімова показала всіх дітей на одному фото

1031

В кінці вересня зазначила 4-й день народження чарівна Белла – дочка актриси Катерини Климової і актора Гели Месхі. На честь цієї події актриса поділилася в особистому блозі кадрами з святкування: на відео малятко в розкішній білій мереживній сукні в підлогу, танцює в ресторані, а пізніше задуває свічки на торті – з допомогою своєї подруги. На свято також прийшли близькі подруги Климової – зіркові матусі Катерина Вуличенко і Анастасія Бусигіна.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 30, 2019 at 6:07pm PDT

У ці вихідні актриса продовжила тему дня народження Белли і показала нові знімки з сімейного свята, а також подякувала свою сім’ю і шанувальників за привітання. Особливе захоплення передплатників викликав кадр на якому відображені всі діти Катерини.

Спасибі сім’я! За те,що поруч завжди! Люблю! – написала Катерина.

© Instagram @klimovagram

Шанувальники залишають компліменти і добрі побажання улюбленої актриси і її спадкоємцям.

Всі такі різні, але такі красиві, лапусики все і звичайно сама-сама – це мама!

Це і є щастя! Вітаємо!!!

Чарівна мама!! Дітки всі такі ж! Нехай будуть щасливими і успішними!

До речі, вересень в сім’ї актриси багатий на святкові дати. На днях 11-й день народження відзначив син Катерини, Коренів. Зіркова мама зворушливо привітала спадкоємця зі святом і показала, як він задуває свічку на святковому пирозі.

Коренів, вітаю себе з твоїм 11 річчям! Як же нам усім пощастило з тобою! Днями Народження у нашій родині нікого не здивуєш, але твій свято завжди збирає нас разом і стає самим душевним!)))) Нехай не всі наші бажання здійсняться. Твоя мрія обов’язково збудеться!

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Ekaterina Klimova (@klimovagram) on Sep 24, 2019 at 7:51am PDT

Нагадаємо, Катерина Клімова виховує чотирьох дітей. 17-річна Єлизавета від першого шлюбу — вже зовсім доросла дівчина. Незважаючи на те, що Єлизавета під час навчання брала участь у театральних постановках, по стопах знаменитої мами вона йти не збирається.

© Instagram @klimovagram

12-річний Матвій і 10-річний Коренів народилися у шлюб актриси з Ігорем Петренком. Хоча подружжя розлучилося, вони підтримують прекрасні стосунки, і зоряний батько часто бачиться з синами. Хлопці ростуть дуже дружними і з задоволенням займаються спортом: старший захоплений боксом, а молодший займається шахами і мріє стати авіаконструктором. Наймолодша, 4-річна Белла, з’явилася на світло в заміжжі Катерини з актором Гелой Месхі. На жаль, влітку цей шлюб розпався.

© Instagram @klimovagram

Відомо, що дівчинка Белла зростає активною і цілеспрямованою дівчинкою. Не так давно Катерина віддала доньку на плавання і вона вже робить свою перші спортивні успіхи. Також Белла обожнює співати і танцювати, а нещодавно зіркова матуся розповіла про улюбленій грі дівчинки – дитяче доміно. Сенс цієї забавки в тому, щоб скласти елементи з однаковими картинками. Той факт, що трирічна дівчинка побудувала вже досить довгу фігуру, говорить про захоплення дівчинки. А ще про цілеспрямованості і посидючості.

© Instagram @klimovagram

У них своя насичене життя. – говорить про дітей Климова. — Зараз вони навчаються у Ломоносовської школі, чому я дуже рада. Я серйозно ставлюся до питання навчання. Мені навіть не настільки важливі оцінки, скільки реальне знання предмета. Але ще більше хочеться виховати в них самостійність, надати свободу вибору. Ліза любить музику, грає на багатьох інструментах: фортепіано, гітарі, укулеле. Коли я принесла додому кельтську арфу, щоб потренуватися для зйомок в картині, дочка освоїла її набагато швидше. А сини захоплюються спортом.

Фото на анонс: Instagram @klimovagram