Сімейний підряд: 11-річний син Ганни Нетребко вперше вийшов на сцену з батьками

1308

48-річна Ганна Нетребко – відома у всьому світі оперна співачка, володарка унікального голосу і Народна артистка РФ. Вона гастролює по всьому світу і займається благодійністю, проте головна роль у її житті – це роль мами. Єдиний син Тьяго Аруа народився у Ганни від шлюбу з уругвайським співаком Ервіном Шроттом. Але в 2013 році пара розлучилася.

Зі своїм другим чоловіком – драматичним тенором Юсифом Эйвазовым – Нетребко познайомилася в тому ж 2013-му, в Римі: вони грали закоханих в опері Дж. Пуччіні «Манон Леско». В грудні 2015-го пара зіграла шикарне весілля у Відні.

© Instagram @anna_netrebko_yusi_tiago

Зіркова мама з радістю ділиться новинами про спадкоємця і часто радує шанувальників його знімками в особистому блозі. Наприклад, у ці вихідні співачка разом з чоловіком і сином взяла участь у творчому вечорі відомого композитора та піаніста Ігоря Яковича Крутого. Але найголовніше, що саме під час цього концерту на сцені дебютував 11-річний Тьяго. Хлопчик вийшов до публіки разом з батьками і чудове сімейне тріо виконало пісню в честь винуватця торжества.

А Тішу вітаємо з дебютом на сцені! – підписала кадри зіркова мама.

© Instagram @anna_netrebko_yusi_tiago
© Instagram @anna_netrebko_yusi_tiago

Захоплені шанувальники вітають зоряного спадкоємця з дебютом на великій сцені і залишають компліменти музичного сімейства. Крім того фанати благають співачку показати відео цього виступу, щоб оцінити вокал Тьяго. Ганна в діалог з ними не вступила, але прихильники впевнені, що незабаром Нетребко покаже, як пройшов виступ.

Яке незвичайне, прекрасне, зворушливе тріо, до сліз, мурашок! Тиша, ти розумниця, артист, так добре тримаєшся на сцені! Захват, браво!!!!

Тиша, з дебютом тебе красень!!! От би послухати)

Ми дуже раді за Тішу! Вітаємо!

До речі, раніше Нетребко зізналася, що її син росте з особливостями розвитку.

Мій син аутист і вчиться разом з іншими дітьми, яким потрібно особливу увагу; вчителі не дозволяють його надовго відвозити, пропускати заняття. Лікарі кажуть, що перспективи хороші. Але це дуже серйозно. Я б ні за що сама не змогла. Це повинні бути спеціально підготовлені викладачі з залізної нервовою системою. Бо в чому полягає терапія? Ніяких ліків, тільки заняття, уроки. Вони його привчають робити те, що потрібно їм, а не те, що йому потрібно. А у нього ж характер! Він молодець, дуже, дуже розумний, у нього інтелект перевищує вікову норму. Пише російською та англійською, читає, малює, пісні співає, – розповіла співачка. – Я думаю, що вся історія з Тьяго, звичайно, дуже сильно на мене подіяла. Після неї я стала зовсім доросла, серйозна.

Відзначимо, що останнє захоплення Тьяго – це теніс. Нещодавно Ганна опублікувала в особистому блозі кадр з тренування сина і судячи з нього, хлопчик дуже старається і викладається на повну.

© Instagram @anna_netrebko_yusi_tiago

До речі, цієї весни на сцену вперше вийшов ще один зірковий спадкоємець – 12-річний син співачки Поліни Гагаріної, Андрій. Він кілька років займається грою на фортепіано і тому професійно акомпанував своєї знаменитої мами під час сольного концерту, до якого вона напружено готувалася кілька місяців.

Моя гордість, моє життя, мій син!! Акомпанував мамі в 11 років перед публікою в 12 тисяч! Груди колесом, – не змогла приховати свого щастя Поліна, поділившись в особистому блозі зворушливим відео з виступу.

View this post on Instagram

A post shared by Polina Gagarina (@gagara1987) on Mar 31, 2019 at 10:37am PDT

Фото на анонс: © Instagram @anna_netrebko_yusi_tiago