Талант зростає: 12-річна дочка Катерини Вуличенко робить прикраси

2014

У актриси Катерини Вуличенко є двоє дітей: восьмимісячний син Олександр і 12-річна дочка Софія. Зірка успішно поєднує і кар’єру, і турботу про своїх спадкоємців, а головне – всебічно розвиває їх! Софія, наприклад, захоплюється рукоділлям і самостійно робить стильні браслети. Про захоплення дочки Вуличенко розповіла в своїх соцмережах.

Дивіться, що у нас вийшло! Краса, правда! Соня сама зробила прикраси. Одне для себе, для мами, – написала актриса.

© Instagram @vulichenko

Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 20, 2019 at 12:57am PDT

Читайте також:Дуже красиво: Юлія Меньшова створює оригінальні брошки

До речі, зіркова мама теж намагається радувати своїх спадкоємців подарунками та сюрпризами. Так, на початку вересня актриса разом з Софією полетіла відпочивати на Мальдіви. І зоряне сімейство чудово провів час! Катерина і Соня побували у неймовірно красивому підводному ресторані, плавали на білосніжній яхті, ніжилися під променями сонця і знайомилися з місцевими мешканцями.

Знайомтеся, Джордж Клуні! Так звуть цю нахабну ненажерливу птицю, яка стала головним героєм моїх Мальдівських Сториз) Місцева знаменитість! Зухвалець і злодюга! На моїх очі вкрав у якій замріяній закоханої парочки мало не половину піци! За що і отримав стусана під зад від офіціанта! Стусан послужив початком красивого бриючого польоту , під час якого Джон робив вигляд, що він гордий журавель, а не жебрак і тільки шматок піци, затиснутий у дзьобі, вносив якийсь дисонанс в красиву картинку, – розповідала про одну птаху Катерина.

© Instagram @vulichenko

Нагадаємо, що в грудні 2018 року Вуличенко вдруге стала мамою. Артистка подарувала своєму чоловікові, бізнесменові Марату Гуданаеву, сина. Актриса народила дочку в попередніх відносинах.

© Instagram @vulichenko

До речі, актриса та її чоловік похрестили сина. Таїнство відбулося в храмі священномученика Антипа на Колымажном дворі 21 липня. В цей день знаменитість вперше показала обличчя дитини шанувальникам. Інтернет-користувачі відзначили, що хлопчик дуже схожий на свою красуню-маму.

Фото на анонс: Instagram @vulichenko