Сімейні радості: Юлія Пересільд з дітьми приїхала в гості до батьків

1260

Не встигла Юлія Пересільд обтрусити з себе морський пісок з турецького узбережжя, як знову відправилася у відпустку. На цей раз актриса разом з дочками Ганною (10) та Марією (7) приїхала в гості до батьків у рідне Псков. В особистому блозі Пересільд поділилася зворушливим знімком, на якому видно відразу три покоління її сім’ї.

Юлия Пересильд с дочерьми и родителями© Instagram @julaperesild

Фотографія зібрала масу позитивних відгуків. Шанувальники захоплюються тим, що Пересільд багато часу приділяє батькам і, незважаючи на свою популярність, не зазналася. В коментарях відзначають схожість актриси з її мамою: той же розріз очей і пухкі губи.

А ось дочки на свою зоряну маму поки не схожі, хоча театральні таланти точно успадкували. Нещодавно Пересільд показала, як старша Ганна проникливо виконала пісню «Зозуля» Віктора Цоя.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Пересільд Julia Peresild (@juliaperesild) on Jul 12, 2019 at 1:06pm PDT

А також виконала нову пісню Shallow з фільму з Леді Гагою і Бредлі Купером. Молодша Марія вже пробувала себе як артистки. Вона взяла участь у зйомках нової картини Олексія Учителя з робочою назвою «47. Цой», обраним в честь останнього альбому відомого рокера. Компанію спадкоємиці Пересільд складуть Ігор Верник і Пауліна Андрєєва.

До речі, на фотографії з відпустки в Пскові зображений Троїцький собор, в якому була хрещена сама Пересільд і обидві її дочки. Актриса зізнавалася, що в складні моменти життя завжди їде в рідне місто в цей храм, щоб побути наодинці з собою.

Юлія в інтерв’ю часто зазначає, що батьки в дитинстві їй довіряли. Навіть вибір майбутньої професії залишили за нею і не перешкоджали, коли Пересільд вирішила спробувати себе на театральному терені. Самі вони ніякого відношення до театру не мали: мама працювала вихователем у дитячому садку, а папа був відомим у місті іконописцем. Перша спроба прорватися в «Щуку» провалилася. Юлія повернулася зі столиці до рідного Псков і надійшла в місцевий театральний інститут. Відучившись рік, вирішила знову спробувати свої сили. На цей раз їй посміхнулася удача – дівчину взяли в ГІТІС.

Читайте також:Юлія Пересільд розповіла, чому дочки носять її прізвище

Нагадаємо, в 2008 році на зйомках картини «Полонений» Юлія Пересільд познайомилася з Олексієм Учителем. Пара довгий час приховувала свої стосунки. Лише у минулому році актриса розсекретила батька двох своїх дочок.

Звичайно, Олексій хороший батько, який піклується про дочок. Я дійсно ненавиджу говорити про особисте життя. Іноді колеги одружуються, виходять заміж і потім викладають це все на обкладинки. І якщо це люди мені близькі, я думаю: «Ай, мамо! Навіщо ви це зробили?» – розповіла актриса в інтерв’ю Marie Clair.

Читайте також:

  • Юлія Пересільд розповіла про користь розвантажувальних днів
  • Майбутня артистка: донька Юлії Пересільд заспівала «Зозулю» Викторая Цоя
  • Ось це канікули: доньки Юлії Пересільд стали ловцями перлів
Фото на анонс: Instagram @juliaperesild