Такого в королівській родині ще не було: у принцеси Беатріс буде особливе свідоцтво про шлюб

665

У королівському палаці йде підготовка до майбутньої в 2020 році весільної церемонії. Нагадаємо, 30-річна принцеса Беатріс, старша дочка принца Ендрю і Сари Фергюсон, і її коханий Едоардо Мапелли Моцци оголосили про свої заручини.

Детальніше:Вже наречена! Принцеса Беатріс і її коханий оголосили про заручини і показали кільце

Наречена зараз вибирає модель весільного плаття, фату, найкрасивіші туфлі. Наречений переглядає модні костюми або смокінги. Королева Єлизавета вирішує, яку тіару вона дозволить внучці надіти в день весілля. Особлива місія буде і у мами нареченої…

Принцесса Беатрис и Сара Фергюсон на свадьбе принцессы Евгении© Instagram @theroyalfamily

Справа в тому, що англіканська церква змінила регламент оформлення свідоцтва про шлюб. І якщо раніше в цьому документі записували тільки інформацію про батька нареченої, його ім’я і посаду, тепер порядок інший. Як відзначають зарубіжні видання, і мама нареченої вже має право вказати свої дані. Таким чином Сара Фергюсон стане першою матір’ю в британській королівській сім’ї, чиє ім’я буде зафіксовано в свідоцтво про одруження!

Нагадаємо, принц Ендрю і Сара Фергюсон зараз в розлученні – з 1996 року. Однак ця обставина не заважає їм… жити разом і регулярно виходити в світ.

© Instagram @dailycgossip, @britroyal_rus

Так, я живу в Royal Lodge c самим прекрасним принцом з усіх, кого я знаю! – раніше підтверджувала мама нареченої.

І, як припускають багато журналістів, пара може возз’єднатися. Можливо, після одруження принцеси Беатріс екс-дружини зіграють і своє весілля.

Цікаво, як буде звучати титул внучки королеви після весілля з Едоардо Мапелли Моцци? Принцеса Беатріс в даний час відома як Її Королівська Високість принцеса Беатріс Марія Єлизавета Йоркська.

Читайте також:Королівське весілля: все про церемонії одруження принцеси Євгенії

Як відзначають зарубіжні видання, після заміжжя молодшої сестри принцеси Беатріс, Євгенії, її титул змінився з «Принцеса Євгенія Йоркська» на «Принцеса Євгенія, місіс Джек Бруксбэнк». Тому, коли і Беатріс вийде заміж, її ім’я, найімовірніше зміниться на «Принцеса Беатріс, місіс Едоардо Мапелли Моцци».

© Instagram @yorksisters.fashion
Фото на анонс:© Instagram @theroyalfamily, @beatrice.edoardo.eugenie.jack