Без дієт, недорого і смачно: Тіна Канделакі розповіла про правильне харчування для стрункості

814

Тіна Канделакі відома своєю любов’ю до спорту і правильному харчуванню. Телеведуча регулярно займається в залі і підтримує себе в прекрасній фізичній формі. На цей раз Тіна дала прості поради всім бажаючим виглядати струнко і відчувати себе чудово, вибираючи правильні продукти.

© Instagram @tina_kandelaki

Я пройшла через все: прості дієти, коли нічого не їж — дієти молодості, дієти складніше — коли чуєш, що кажуть подружки, і намагаєшся повторити, ну і фінал, до чого я етоге прийшла — це правильний режим харчування. Тепер у мене з собою завжди контейнери. Вечеря: авокадо, огірки, креветки. На весь день: 150 грам овочів, 250-300 грам білка, плюс ще яйця з ранку — так ви зможете на 15-20 тисяч в місяць нормально харчуватися, — розповіла вона в інтерв’ю каналу НТВ.

© Instagram @tina_kandelaki

Раніше Тіна розповіла про те, чим вона зазвичай обідає:

200 г котлет з риби і краба (як ви знаєте, м’ясо я не їм вже майже 20 років), по 50 г броколі, свіжого зеленого горошку і дрібних стручків моркви, приготованої на грилі, і 30 г улюбленого мною авокадо.

Також Тіна вже розкривала свої секрети краси журналу Harper’s Bazaar і передплатникам свого особистого блогу.

© Instagram @tina_kandelaki

Дотримуюся правила 12 годин»: саме стільки часу має пройти від вечері до сніданку.

Тренуюся вранці і не рідше 3-х разів на тиждень.

Влітку обов’язково наношу легкий зволожуючий крем, а після — крем з SPF 50.

За винятком особливих випадків, я суворо дотримуюся режиму. Встаю — у сім, лягаю спати — у десять, — поділилася телеведуча в інтерв’ю.

© Instagram @tina_kandelaki

Для тих, хто налаштований рішуче на шляху до набуття тіла своєї мрії, Канделакі розписала марафон вправ на весь тиждень.

Мій директ повний повідомлень про те, що я вдохновляю людей займатися, і запитань про те, як знайти мотивацію і зробити перші кроки на шляху до хорошій спортивній формі. Для всіх своїх передплатників з сьогоднішнього дня я запускаю спортивний марафон! Чекали чарівного стусана, того самого «понеділка» або просто знака? Вважайте, що він трапився! – зазначила Тіна Канделакі і розповіла подробиці. – Протягом семи днів ми з моїм тренером публікуватимемо у сториз прості вправи для вашого тіла, які підійдуть для тих, хто тільки починає займатися, і не заберуть багато часу і сил!

Знаменитість звернулася до передплатникам:

Ваше завдання — робити їх (вправи) кожен день, ділитися враженнями і викладати у себе на сторінці з хештегом #занимаюсь_с_Канделаки. Я обов’язково буду дивитися всі ваші відео!

Почитати про марафоні детальніше можна тут.

Читайте також:

  • Поживно і без зайвих калорій: рецепт корисного обіду Тіни Канделакі
  • Зворотний відлік: Тіна Канделакі довела, що у 43 можна виглядати краще, ніж в 20 з хвостиком
  • Роби і худни: Тіна Канделакі показала найбільш ефективні вправи, які можна виконувати вдома
Фото на анонс: Instagram @tina_kandelaki