«Так завжди робила моя мама»: Ольга Кабо поділилася секретом виховання дітей

680

51-річна Ольга Кабо – успішна актриса театру і кіно, щаслива дружина і турботлива мама. Нагадаємо, у першому шлюбі з бізнесменом Едуардом Василишиним вона народила доньку Тетяну (20). У нинішньому шлюб артистки з підприємцем Миколою Розгуляєво на світ з’явився син Віктор, якому нещодавно виповнилося 7 років.

© Instagram @kabo_olga

В особистому блозі Ольги Кабо багато новин про дітей. Наприклад, актриса з гордістю розповідає про успіхи дочки і те, як зростає молодший спадкоємець.

Хочу поділитися з Вами радістю! Моя дочка Тетяна з червоним дипломом закінчила Балетмейстерський факультет Гітісу (курс н. а. СРСР В’ячеслава Гордєєва) 👏 👏 👏

Але це ще не все! Танюша вирішила продовжити навчання і вступила відразу на два факультети МГУ: Психологічний і Філософський! Спрага знань захопила доньку, не знаю, як вона впорається з таким навантаженням, але я щаслива, що у Тані є мета і бажання вчитися, – емоційно розповідала актриса про доньку.

Читайте також:Дивовижне поруч: Ольга Кабо показала кумедний ролик про зустрічі з дикою природою

У день народження Віті його знаменита матуся адресувала синові ніжні слова:

Це велике щастя бути мамою такого маленького чоловіка!

Синку, рости великий і розумний) І нехай життя завжди посміхається 😄 тобі)

Люблю тебе 😍 більше життя…

© Instagram @kabo_olga

Актриса не приховує, що вона присвячує дітям не 100% свого часу. І тим дорожче години і дні, коли сім’я разом.

Я впевнена, що дітям цікава мама, яка може їм подарувати інший світ, не просто ніжність, любов, домашній затишок і турботу. Незважаючи на те, що я не частий гість будинку, всякий раз готуюся до зустрічі з родиною так само, як до репетиції, – зізналася Ольга Кабо. – Намагаюся придумати, чим ми будемо займатися, куди підемо, аж до того що будемо дивитися і після обговорювати. Для мене це теж дуже серйозний труд, тому що знаю: якщо я недодаю в побутових питаннях, компенсую це знаннями іншого плану.

Так завжди робила моя мама Аїда Миколаївна. Вона була великим керівником на телебаченні, але будь-яка вільна хвилина була присвячена мені. Коли ми були разом, мама перебудовувалася на мій ритм життя і жила моїми інтересами. У вихідні ми виходили на вулицю, вона говорила: «Викотилися!» Точно так само ми тепер выкатываемся з молодшим сином.

Читайте також:Зараз і тоді: Ольга Кабо показала свої дитячі фото

Ольга Кабо відзначає дивну деталь про відносини з 20-річною донькою:

Тетяна — вже доросла людина, глибокий, мудрий, мені з нею дуже цікаво. Ми великі друзі.

Зазначимо, що знаменита матуся є для своїх дітей прикладом. Так, Таня вирішила стати артисткою. Але це ще не все!.. Дівчина і її молодший брат поділяють, в тому числі, і захоплення Ольги Кабо.

Спочатку займалася кінним спортом, щоб бути господинею своєї ролі, потім так вникнула в процес, що до сьогоднішнього дня це моє улюблене хобі, яке передалася моїм дітям — Тані, і молодшому синові Віті, – з гордістю зазначає актриса.

© Instagram @kabo_olga

Ольга Кабо визнається, навіть в питанні догляду за шкірою і збереження краси вона думає про дітей.

Головне, щоб нічого не змінювалося в зовнішності – тільки підтримуючий догляд, – зізнається актриса. – Не соромлюся своїх зморшок. Хочу, щоб на мою особі мої діти бачили, в якому я настрої — серджуся або радію, пишаюся ними або засмучуюсь.

Фото на анонс: Instagram @kabo_olga