Сильні гени: співачка Глюкоза показала свою бабусю

1622

32-річна Наталя Іонова-Чистякова, більш відома як співачка Глюкоза, побудувала успішну музичну кар’єру, знімається в кіно і вже 13 років щасливо заміжня за Олександром Чистяковим. Подружжя виховує двох спільних дочок: 11-річну Ліду і 7-річну Віру.

Незважаючи на зайнятість, співачка часто ділиться новинами про своїх спадкоємицях і публікує сімейні знімки в особистому блозі. А вчора у себе на сторінці Наталя виклала фотографію зі своєю бабусею, на яку, до речі, вона дуже схожа.

© Instagram @chistyakova_ionova

Наталя ніколи не приховувала, що виросла в дуже простій родині: її дитинство припало на 90-ті роки, коли багатьом було складно. Щоб прогодувати сім’ю, батьки багато працювали, а виховання Наталки та її старшої сестри Саші довірили бабусі. Тому бабуся Глюкози стала її другою мамою. Мама Наталії, Тетяна Михайлівна, згадує, що її дочка з дитинства була дуже творчою дівчинкою:

Пам’ятаю, був випадок на дачі: бабуся попросила дівчаток прополоти грядки в городі. Я дивлюся — старша дочка Саша працює, а Наташа магнітофон включила і поруч танцює. Тоді я зрозуміла, що працювати в офісі вона навряд чи буде. (Сміється.) У результаті Максим Фадєєв став для нашої дочки другим батьком. Ми йому дуже вдячні: таку розумну дівчинку виростив! Зараз вже швидше я у неї поради прошу, ніж вона у мене.

Варто зазначити, що про улюблених дочок Наталя може говорити нескінченно. Дівчатка ростуть активними і дуже музичними. За словами співачки, спорт відіграє велику роль в їхньому житті. Але головне, на її думку, різноманітність і свобода вибору.

У дочок дуже велике коло інтересів. Старша захоплюється музикою. Віра чудово танцює. Так що музично-танцювальний настрій в нашому домі переважує. Мені здається, тато скоро вішатися почне. Взагалі, дівчата багато чим займаються. І на карате ходять, і шахи, і кінним спортом захоплюються. Ми їх всебічно розвиваємо, міняємо гуртки. Дочки все куштують, шукають своє, чому ми дуже раді – каже знаменита матуся.

© Instagram @chistyakova_ionova

До речі, нещодавно знаменита матуся зробила несподіване зізнання і розповіла, що мріє стати багатодітною мамою і народити хлопчика.

Кажуть, що троє дітей — це рівновага, так скажемо, баланс. І мені все-таки було б цікаво дізнатися, яке це — бути матір’ю сина.

© Instagram @chistyakova_ionova

Читайте також:

  • Смугастий рейс: співачка Глюкоза показала яскраве фото з відпустки з доньками
  • Співачка Глюкоза поділилася рідкісними сімейними кадрами до дня народження дочки
  • Гоґвортс в Підмосков’ї: як відзначила день народження дочка співачки Глюкози
Фото на анонс: © Instagram @chistyakova_ionova