Так радіють подарункам тільки діти: Ігор Ніколаєв показав цікаве відео з молодшою донькою

631

37-річна Юлія Проскурякова і 59-річний Ігор Ніколаєв нещодавно відзначили 9 років у шлюбі: зоряна пара є взірцем гармонійних і міцних відносин і виховує чарівну дочку Вероніку. Зіркові батьки душі не чують у своїй спадкоємиці і з задоволенням діляться веселими роликами з участю маляти в особистих блогах. На початку цього місяця зоряна спадкоємиця відсвяткувала свій 4-й день народження. Батьки зворушливо привітали її і влаштували велике свято, а трохи пізніше щасливий батько поділився з шанувальниками гарними фотографіями зі святкування дня народження, офомленном в стилі ляльок LOL.

Вероніка зустрічає гостей у чарівній капсулі LOL (хоча ми з нею думаємо, що це — казковий ліфт😂😍!) СПАСИБІ НАШИМ ПРЕКРАСНИМ ДОРОГИМ ГОСТЯМ, ЯКІ ПРИЙШЛИ НА НІКІН ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ І ПРОВЕЛИ З НАМИ ЦЕЙ ЧАРІВНИЙ ВЕЧІР!!!!❤️🙏💥🎁🚂

© Instagram @igor_nikolaev_music

Дружина композитора також опублікувала кадри з дня народження в особистому блозі:

Instagram @uliaveronika

На святкуванні були присутні не тільки рідні дівчинки, але і діти зіркових друзів родини – Ліза і Рарри Галкины.

© Instagram @igor_nikolaev_music

А вчора Миколаїв опублікував відео, на якому дочка розсікає по дому на велосипеді і самокаті в навушниках з вушками, які дівчинці подарувала старша сестра – дочка Ігоря від першого шлюбу.

Нескінченно нарізаємо круги навколо столу в новому подарунок від сестри Юлі — навушниках!!!😂🎧💥

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Nov 7, 2019 at 10:47am PST

Читачі особистого блогу дуже люблять маленьку Ніку і просять музиканта показувати дочка частіше:

🌸🌸🌸 Маленьке диво! 💖💖💖 Швидкість, однак..! 😉👏

Принадність дівчинка ❤️👍Щастя вам,дорогі ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Весело у вас🤗👍👌👏

До речі, дівчинка дуже любить кататися на велосипеді. Цього літа щасливий тато показував шанувальникам велосипед своєї дочки і публікував відео з прогулянки. Крім того, в коментарі під роликом Миколаїв розповів, що улюблений велосипед його дочки – простий і бюджетний варіант білоруської марки:

Сьогодні в Підмосков’ї несподівано холодно (+9 в останній день липня!), але ми гріємося 🚴♀️!) До речі, Вероніка обожнює білоруський великий «Лелека» (я привіз його з гастролей по цій дивній країні), і воліє його італійською та китайською) Що до мене, то мені мій «італієць»🚴♂️подобається! #игорьниколаев

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Jul 31, 2019 at 1:12am PDT

Відомо, що незважаючи на велику різницю у віці, дочки Миколаєва чудово спілкуються. Коли 4-річна Вероніка приїжджає відвідати Юлію в США, де проживає остання, то старша дочка композитора з радістю навчає Вероніку грі на фортепіано.

© Instagram @igor_nikolaev_music
Фото на анонс: Instagram @igor_nikolaev_music