Татова донечка: донька Енріке Іглесіаса влаштувала веселі танці разом з ним

1060

Енріке Іглесіас вперше став батьком у грудні 2017 року: двох чарівних близнят, Ніколаса і Люсі, подарувала співакові тенісистка Анна Курнікова. З тих пір, як зірки стали батьками, в їх особистих блогах часто з’являються зворушливі і веселі відеоролики за участю чарівних близнят, хоча спочатку вони довгий час приховували не лише подробиці про дітей, але і сам факт вагітності Анни.

Нещодавно, наприклад, Енріке опублікував у своєму особистому блозі веселе відео, на якому близнюки весело регочуть, спостерігаючи за веселими кривляннями папи через скляні двері.

На цьому відео троє дітей, – жартівливо підписав ролик Іглесіас.

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on May 25, 2019 at 4:01pm PDT

А вчора в його особистому блозі з’явилися кадри, на яких люблячий батько танцює зі своєю білявою спадкоємицею під веселу дитячу пісеньку:

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Sep 24, 2019 at 12:44pm PDT

Шанувальникам неймовірно сподобався відеоролик співака, і вони залишили безліч теплих коментарів зірковій сім’ї:

Моє серце буквально заповнилося любов’ю ❤️❤️❤️

Це просто неймовірно мило😍😍😍

Господи, це дуже зворушливо🔥😍😭

Шанувальники артиста знають, що він турботливий і трепетний батько, намагається кожну вільну хвилину провести зі своїми дітьми і навчити їх чому-небудь новому. На початку квітня Іглесіас поділився черговим дитячим відео, на якому вчить Ніколаса розмовляти. Малюку поки не дуже вдається, але він старається.

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Apr 6, 2019 at 9:47am PDT

А минулого літа Енріке разом з Ганною вчили близнюків танцювати і звичайно всією сім’єю дивилися Чемпіонат світу з футболу. Особлива пікантність у тому, що вони вболівали за різні команди. Ганна разом з Ніколасом – за російську збірну, а Енріке з дочкою Люсі – за іспанську.

© Instagram @enriqueiglesias, @annakournikova

Нагадаємо, що Енріке Іглесіас і Анна Курнікова познайомилися в 2001 році на зйомках його кліпу, і між ними одразу проскочила іскра. З тих пір закохані не розлучаються. Шанувальники мріють, що найближчим часом знаменитості нарешті одружаться, влаштувавши розкішне весілля. Іглесіас зізнається, що вірить в інститут шлюбу і хоче зіграти весілля зі своєю коханою, однак штамп у паспорті нічого не змінить в їх відносинах.

Фото на анонс: © Instagram @enriqueiglesias___love