Татові гени: 6-річна дочка репера Басти читає вірші власного твору

1208

Пам’ятаєте, як у прислів’ї: «Яблучко від яблуньки недалеко падає»? У випадку з молодшою дочкою відомого музиканта Василя Вакуленка, відомого під псевдонімом Баста, це насправді так.

Читайте також:Саме миле створіння на світі: Баста показав нового члена сім’ї

Дружина артиста і мама шестирічної Василини поділилася в особистому блозі відео про те, як дочка читає вірші власного твору. З’ясувалося, що улюблена тема юної поетеси — мишки і кішки.

Василина вирішила стати поетесою і написала кілька віршів. Більша частина — експромт🐭🐈 —поділилася з передплатниками Олена Вакуленко.

Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Олена (@elena_pinskayavakulenko) on Nov 11, 2019 at 2:58am PST

View this post on Instagram

A post shared by Олена (@elena_pinskayavakulenko) on Nov 11, 2019 at 1:45am PST

Дівчинка навіть придумала псевдонім! Він дуже милий і зворушливий — Булочка… А користувачі Мережі прийшли в захват, настільки здорово Василина читає вірші:

Господи талант з народження 🌹👍

Яка розумниця🌹🌹🌹Юна актриса😘

Однак старша дочка Басти теж пише вірші. Ось це поворот!

View this post on Instagram

A post shared by Олена (@elena_pinskayavakulenko) on Nov 11, 2019 at 4:38am PST

Втім, гени не обдуриш! Папа дівчаток не втомлюється дивувати шанувальників своєю різнобічністю. Нагадаємо, Василь Вакуленко — музикант, телерадіоведучий, сценарист, актор, режисер, продюсер. А з недавніх пір репер ще і дитячий письменник, що створив книгу казок під назвою «Пригоди летючої миші Белли, яка спала головою вгору».

© Instagram @bastaakanoggano

Артиста надихають його перші улюблені читачки та слухачки — дочки Марія, якій в грудні виповниться 10 років, і 6-річна Василина.

Зазначимо, що спадкоємиці Вакуленко серйозно захопився літературою. Батьки з юних років прищеплюють їм любов до книг. Це розвиває, розширює інтелектуальний кругозір і словниковий запас дітвори. Раніше дружина артиста разом з дівчатками навіть визначала улюблену книжкову п’ятірку. Не здивуємося, якщо наступний літературний працю Басти буде створений у співавторстві з юною Василиною…

А ваші діти складають вірші або оповідання?

Фото на анонс: Instagram @bastaakanoggano, @elena_pinskayavakulenko