Подорожує з мамою: Світлана Лобода взяла маленьку доньку Тільду з собою на борт лайнера

566

36-річна Світлана Лобода – одна з найчарівніших співачок в російському шоу-бізнесі. Вона будує успішну сольну кар’єру і відмінно поєднує її з головною роллю у своєму житті – роллю мами.

У Світлани підростають дві дочки, 8-річна Євангеліна, яка народилася в стосунки співачки з танцюристом і хореографом Андрієм Царем, і однорічна Тільда. Лобода приховує ім’я батька дівчинки і не коментує чутки про те, що нібито народила другу дочку від соліста німецької групи Rammstein Тілля Ліндеманна.

Детальніше:Світлана Лобода погодила ім’я молодшої доньки з її батьком

Зіркова мама приховує подробиці приватного життя. У своєму особистому блозі Світлана воліє ділиться кадрами модних фотосесій , фотографіями з гастролей і концертів і барвистими відпускними знімками.

Сімейних фото з дочками в її соцмережах дуже мало, до того ж, співачка приховує не тільки те, як виглядає Тільда, але і взагалі дуже рідко ділиться її фотографіями, ймовірно, щоб вберегти малюка від нав’язливого, а часом і агресивного уваги преси та прихильників.

Светлана Лобода с обеими дочками© Instagram @lobodaofficial

У ці вихідні Світлана зробила справжній подарунок шанувальникам і опублікувала кадри з літака, на яких вона скоріше всього, летить у відпустку в компанії молодшої дочки.

Мій кисень в безповітряному просторі, – зворушливо підписала фото зіркова матуся.

Светлана Лобода с младшей дочкой Тильдой © Instagram @lobodaofficial
Светлана Лобода с младшей дочкой Тильдой© Instagram @lobodaofficial

Захоплені шанувальники пишуть улюбленій співачці добрі побажання, а також обговорюють, як виросла малятко Тільда за це літо.

Нехай Бог оберігає вас і вашу родину. Щиро бажаю вам щастя, любові та здоров’я❤️ Тилюша вже така велика)

Тільда солодкий пиріжок))) Такий чупик на маківці смішний) мамина доня

Яка тут ніжна і повітряна! А головне любляча Мама в улюблених діток!

До речі, наприкінці травня Тільда відзначила свій перший день народження. Зіркова матуся не втрималася і в честь цієї події поділилася спільним портретом з малятком і вперше показала її настільки близько.

І хоча на фото Тільда на руках у мами знята полубоком, шанувальники розгледіли світле волосся, як у мами, пухкі щічки і неймовірної довжини вії. Зіркова мама вибрала для іменинниці модну боді-тільник і забавні квіткові пінетки, принт яких повторюється і на одязі дитини.

Светлана Лобода с дочкой© Instagram @lobodaofficial

Шанувальники залишили безліч приємних і щирих привітань Світлані та її доньці і сподіваються, що незабаром артистка зніме режим секретності і покаже Тільду громадськості.

Я думаю, я любляча мати. Я віддаю своїм дітям все і живу заради них. Вони єдиний сенс і обіцянка вічного життя. А чи гарна я, визначить час. І знаєте, у чому це виявлятиметься? У тому, наскільки самодостатніми і щасливими виростуть мої дівчатка.

Єва дуже любить Тільду. Вона давно просила у мене сестричку, і нарешті її мрія збулася. У них величезна любов, і це робить мене неймовірно щасливою мамою, – зізналася співачка в інтерв’ю «Теленеделе».

Светлана Лобода с дочкой © Instagram @lobodaofficial

Читайте також:

  • Мамина радість: Світлана Лобода показала умилительное фото з доньками
  • Три грації: Світлана Лобода опублікувала зворушливе фото з мамою і сестрою
  • Вже рік: Світлана Лобода показала молодшу дочку
Фото на анонс: © Instagram @lobodaofficial