«Тато завжди поруч»: Олексій Чумаков розповів, як проводить час з 2-річною донькою

612

38-річний Олексій Чумаков та 36-річна Юлія Ковальчук разом вже більше 10 років, з них 5 років у щасливому шлюбі. Зіркова пара не прагне до публічності і вкрай рідко розповідає про особисте життя. Вони приховали своє весілля від журналістів та громадськості, а пізніше — і народження дочки Амелії. Музиканти стали батьками 12 жовтня 2017 року і до цих пір практично не розповідають про свою малятку і не показують її обличчя в соцмережах.

© Instagram @alexchumakoff

Нещодавно зіркова матуся пояснила, чому в їх з Олексієм соцмережах немає фотографій дочки і коли ж вони скасують режим секретності.

Ми це в принципі поки не обговорюємо, тому що не бачимо такої необхідності. Коли не було соціальних мереж, все чудово жили, не знаючи, як виглядають діти зірок. Звичайно, ми не будемо тримати Амелію під замком, робити з неї затворника. Дочка підросте, ми будемо ходити в кіно, відвідувати концерти, вона обов’язково побуває на наших з Льошею виступах. Але зараз ми не можемо знайти для себе відповіді на питання: навіщо нам потрібно її спеціально показувати? Енергія різна буває у читачів і шанувальників. Хай поки що живе в нашому теплі і любові, які охороняють від усіх напастей і злих язиків.

© Instagram @juliakovalchuk

Детальніше:«Ми не будемо тримати Амелію під замком»: Юлія Ковальчук розповіла, коли покаже доньку

А днями Олексій Чумаков дав інтерв’ю журналу «Телепрограма» і поділився милими сімейними подробицями. Наприклад, турботливий татусь розповів, як проводить час з крихтою Амелієй, а також зізнався, що став батьком саме тоді, коли був готовий до цього.

Музикант не може стримати посмішку, коли говорить про свою спадкоємиці. Малятко росте усміхненою і активної і обожнює проводити час з татом.

Ми багато гуляємо, дивимося мультики, обнімаємося, їмо разом. Буває, я засинаю, а Амелія повзає по мені. Раніше намагався разом з Юлею укладати спати, але зараз я відволікаю її, тому тепер це робить тільки дружина… — говорить він.

© Instagram @alexchumakoff

Сергій зізнається, що зараз абсолютно щасливий, адже вони з дружиною самостійно розпоряджаються своїм концертним графіком, тому вони завжди вирішують самі, коли і скільки часу провести з малятком. Зоряний батько впевнений, що якщо б Амелія раніше з’явилася на світ, він би не зміг присвячувати їй стільки часу і уваги.

Фундамент любові до дитини, дочкино правильне відношення до життя формується зараз. Життя не чекає, коли я повернуся з чергового концертного туру, щоб навчити чомусь свою дочку. Вона вчиться тут і зараз, з тобою чи без тебе. Просто вчиться різному. І якщо в потрібний момент тебе не було, не кажи потім, що все вийшло не так, як ти хотів. Тому ми намагаємося проводити з Амелієй багато часу. Як тільки закінчується концерт, відразу поспішаємо додому. Наприклад, найближчі три тижні я буду на гастролях, але потім я візьму пару тижнів відпочинку і просто проведу цей час з сім’єю. Свобода — це завжди великий плюс. Якби Амелія народилася раніше, я б бачив її рідше. Зараз же можу собі дозволити балувати її, присвятити їй стільки часу, скільки я хочу.

Читайте також:Відео: Олексій Чумаков показав дочку в честь її дня народження

Також зоряний батько зізнався, що не мріє про те, щоб дочка пішла по їх з дружиною стопах і почала серйозно займатися музикою. За словами Олексія, дитина ще занадто мала, щоб зрозуміти, до чого її тягне і чим вона може скоро захопитися. Знамениті батьки насамперед хочуть прищепити Амелії хороший музичний смак, а чи стане вона музикантом — не так важливо.

Ми з Юлею ставимо Амелії джаз, багато класики. В музиці адже є енергія. Коли слухаєш класику, навіть вода замерзає інакше, інакше кристалізується. Це доведений факт. І ми як люблячі, нормальні батьки просто хочемо подарувати своїй дитині спокій, а не вселити їй, що творчість певного виду необхідно в її житті. Хай вже сама вирішує, долучатися до такого чи ні, — пояснив свою позицію Олексій.

© Instagram @juliakovalchuk
Фото на анонс: Instagram @juliakovalchuk, @alexchumakoff