Тато може: Тіматі сам вчить свою дочку дайвінгу

1044

Андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, разом з дочкою Алісою, мамою Сімоною Яківною і своєю обраницею Анастасією Решетовой насолоджуються морем і сонцем. Відпочинок у них активний: тато разом із 5-річною Алісою відточують майстерність дайвінгу, а бабуся дівчинки активно за них вболіває.

Вирішили заощадити на педагога з дайвінгу і провести інструктаж своїми силами. По — моєму вийшло непогано! Тато може…👌🧘♀️😉 — підписала ролик щаслива бабуся.

View this post on Instagram

A post shared by simona280 (@simona280) on Aug 9, 2019 at 12:27am PDT

Шанувальники жваво відреагували на кадри, викладені на особистій сторінці Сімони Яківни:

Яка молодець Аліса, хороша дівчинка росте ❤️

Яка ж вона класна!!! Тіматі приклад для всіх татусів!!! Дай Бог здоров’я!!!🙏

Відразу згадалася пісенька «Тато може все, що завгодно, тільки мамою не може бути» 😊. Татам цікаво займатися дітьми, тому що вони самі — великі діти 😊…і продовжують грати

До речі, в минулий приїзд на острови Симона Яківна продемонструвала чергові успіхи внучки. Як виявилося, вміння і працьовитості Алісі не займати. Звідси і результат. Заради навчання і відмінною хвилі дочка популярного виконавця навіть готова вставати рано – в 6:30 вона вже на березі.

Для тих, кому цікаво, можу пояснити, що відбувається на відео і чого від Аліси домагається тренер, – коментує Симона Яківна. – По — перше, людина сама обробляє дошку воском для ковзання, як на лижах. Тато купив Алісі рожевий віск, ідея виявилася відмінною,так як цей колір відразу видно в океані. Далі вона вчитися розгрібати і брати хвилі. Через них або перестрибують, або якщо велика хвиля, проныривают на дошці всередину, а далі тренер штовхає Алісу, яка повинна встати і красиво проїхати по гребеню, бажано до берега.

Все це дуже складно, особливо при великих хвилях і віці студента.

Я дуже вболіваю за нашу дівчинку! Сонце сліпить очі, за хвилями не видно, що ти знімаєш, але я як вірний пес гасаю в різні сторони по березі, щоб нічого не пропустити…😱👀🏄♀️😉😅

View this post on Instagram

A post shared by simona280 (@simona280) on Jan 15, 2019 at 4:09am PST

Судячи з кадрів, які з’явилися на сторінці зоряного батька в цей раз, вони збираються згадати торішні уроки серфінгу і зараз:

View this post on Instagram

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on Aug 9, 2019 at 12:36am PDT

До речі, нещодавно Симона Яківна поділилася архівних знімком свого знаменитого сина, зробленим приблизно в п’ятирічному віці. Продемонструвала і фото Аліси, але не в звичному образі, з чубком (це був парик). Ось воно – доказ: спадкоємиця репера – його копія! Той же завзятий погляд, позитивна посмішка. Збігається форма носика, лінія брів.

Ось це так! А я думала, що Аліса на маму схожий, хоча маму я бачила тільки на фото, що були виставлені тут. Зараз розумію, що Аліса — копія тата!

© Instagram @simona280

Нагадаємо, що зовсім скоро в родині моделі Анастасії Решетовой і репера відбудеться радісною подія – на світ з’явиться їхня спільна дитина. Зазначимо, що для Анастасії малюк стане первенцом.

© Instagram @timatiofficial
Фото на анонс: Instagram @simona280